Ολυμπιακός: Τσέκαρε και τον Μπεϊρανβάντ για την εστία

Ολυμπιακός: Τσέκαρε και τον Μπεϊρανβάντ για την εστία

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τερματοφύλακες σε περίπτωση που ο Ζοσέ Σα αποχωρήσει για την Γουλβς

eiranvant
O Ζοσέ Σα μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, κάνοντας το μεγάλο βήμα, όπως όλα δείχνουν, για την Premier League. Η Γουλβς τον θέλει για να αντικαταστήσει τον Ρουί Πατρίσιο που οδεύει προς την Ρόμα, με τον Ζόρζε Μέντες να χειρίζεται τα... μεταγραφικά των δύο τερματοφυλάκων.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός προτρέχει για να... έχει και τσεκάρει ήδη αρκετές περιπτώσεις τερματοφυλάκων σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζοσέ Σα. Ο Φαμπιάνο είναι ένας εκ των κίπερ που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» και αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και στους συνεργάτες του, ωστόσο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που παρακολουθούνται.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο Φρανσουά Μοντεστό και το επιτελείο του Ολυμπιακού που ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα, έχει παρακολουθήσει και την περίπτωση του Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ.

Ο 28χρονος Ιρανός πορτιέρε ανήκει στην Αντβέρπ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, κοιτάζει αρκετά στην αγορά ώστε να βρει κάποια ομάδα που μπορεί να του προσφέρει τα... γάντια του βασικού αφού τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε μόλις 10 παιχνίδια. Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα διάστημα από τις αρχές του Γενάρη ως τα μέσα του Φεβρουαρίου που αγωνίστηκε. Νωρίτερα, ήταν στη... σκιά του Ζαν Μπουτέζ που έπαιζε ως βασικός, ενώ προς το φινάλε έμενε διαρκώς εκτός αποστολής και ο Όρτβαϊν Ντε Γουλφ ξεκινούσε κάτω από τα γκολπόστ.

Alireza Beiranvand ● Top Saves ● HD


Κλείσιμο
Η περίπτωσή του είναι ελκυστική, ο Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ μπορεί ακόμη και να λύσει το συμβόλαιό του και να αποκτηθεί ως ελεύθερος, αλλά και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό και πάλι ο Ολυμπιακός θα μπορεί να τον αποκτήσει με κάποιο μικρό ποσό εφόσον επιθυμήσει να προχωρήσει την υπόθεση.

Ο Μπεϊρανβάντ βγήκε για πρώτη φορά από την πατρίδα του το περασμένο καλοκαίρι όταν μετακόμισε από την Περσέπολις στην Αντβέρπ με το ποσό των 600 χιλ. ευρώ. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί και στην Ναφτ Τεράν της πατρίδας του. Είναι, επίσης, διεθνής με την εθνική του Ιράν, έχοντας αγωνιστεί 43 φορές με το εθνόσημο, κρατώντας το μηδέν στα 22 από αυτά τα παιχνίδια.

Το όνομα τού Μπεϊρανβάντ ασφαλώς και βρίσκεται πιο χαμηλά από αυτό του Φαμπιάνο, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει και την δική του περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης