Αρναούτοβιτς: «Δεν είμαι ρατσιστής - Έχω φίλους παντού, ζητώ συγγνώμη σε αυτούς στη Βόρεια Μακεδονία»

Αρναούτοβιτς: «Δεν είμαι ρατσιστής - Έχω φίλους παντού, ζητώ συγγνώμη σε αυτούς στη Βόρεια Μακεδονία»

«Mea culpa» από τον Μάρκο Αρναούτοβιτς για το «γ..ω τη μάνα σου την Αλβανίδα» - «Δεν είμαι ρατσιστής, έχω παντού φίλους», ανέφερε μετά την ρατσιστική επίθεση στον Εζγκάν Αλιόσκι στο ματς του Euro 2020 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

arnautovic-alioski
Ο επιθετικός της Σανγκάι Πορτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των Αυστριακών κατά την τρίτη ημέρα του τουρνουά και πανηγύρισε φωνάζοντας και βρίζοντας προς το μέρος του παίκτη της Λιντς, με τον οποίο απέκτησε προηγούμενα κατά την διάρκεια του ματς.

Παρά την προσπάθεια του αρχηγού Νταβίντ Αλάμπα να του κλείσει κυριολεκτικά το στόμα, ο Αρναούτοβιτς πρόλαβε και είπε στον Αλιόσκι « γ..ω τη μάνα σου την Αλβανίδα », ξεσηκώντας όπως ήταν λογικό έντονες αντιδράσεις. Λίγες ώρες μετά, θέλησε να απολογηθεί για την συμπεριφορά του.

« Ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες εν βρασμώ ψυχής χθες μέσα από τα συναισθήματα που σου βγάζει το παιχνίδι για τις οποίες θα ήθελα να ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ειδικά από τους φίλους μου στη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Έχω φίλους σχεδόν σε κάθε χώρα και είμαι υπέρ της διαφορετικότητας. Όσο με ξέρουν, το ξέρουν καλά », ανέφερε ο Αρναούτοβιτς ο οποίος συνέχισε γράφοντας «συγγνώμη» στο κυριλικκό αλφάβητο αλλά και στα αλβανικά.

arnautovic-post


Ειδήσεις σήμερα

Διαψεύδει ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ ότι συνελήφθη στο Ντουμπάι

Ο Γουασάμπι το πεκινουά θριάμβευσε στον διαγωνισμό σκύλων Westminster Kennel Club - Δείτε βίντεο

Πανελλαδικές εξετάσεις 2021: Αυτό είναι το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης