ΑΕΚ: Μια ανάσα από deal με Εντσάμ!

ΑΕΚ: Μια ανάσα από deal με Εντσάμ!

Ο Γάλλος μέσος ετοιμάζεται να σφραγίσει τη συμφωνία με την Ένωση καθώς το μόνο που απομένει είναι η ελευθέρας του από τη Σέλτικ!

entsam
Μία ανάσα από την ΑΕΚ βρίσκεται πλέον ο Ολιβιέ Εντσάμ καθώς το μοναδικό που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από την Ένωση (μια προσθήκη πολύ σημαντική για τους κιτρινόμαυρους) είναι η μη ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης από τη Σέλτικ!

Αυτό το γεγονός μπορεί να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου όταν και τυπικά εκπνέει η οψιόν και ο παίκτης παίρνει την ελευθέρας στα χέρια του, αλλά ίσως και νωρίτερα, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η ικανότητα του ατζέντη λειτουργεί ευεργετικά για τον πελάτη του με αποτέλεσμα να υπάρχει νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία η ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Με το που γίνει αυτό, κοινώς να πάρει την ελευθέρας στα χέρια του ο 25χρονος Γάλλος χαφ, θα βρίσκεται έπειτα κοντά σε deal με την ΑΕΚ μιας και θα απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Στην Ένωση υπάρχει η πίστη ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα, όπως έχει αποδειχθεί και από τις επαφές τους έως τώρα, αφού φέρονται να έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει σε όλα τα σοβαρά ζητήματα του συμβολαίου.

Για τον Εντσάμ υπήρχε η φήμη ότι είχε έρθει στην Αθήνα την Τρίτη (8/6), κάτι όμως που διαψεύστηκε από την ΑΕΚ. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ωστόσο υπάρχει πίστη ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά, κάτι το οποίο προκύπτει και από το δημοσίευμα του Ντι Μάρτζιο, αλλά και από τα ρεπορτάζ στη Σκωτία.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εντσάμ θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη που μπορεί να απογειώσει τον κιτρινόμαυρο άξονα. Οι μεθοδικές κινήσεις της ΑΕΚ και των υπευθύνων του αγωνιστικού σχεδιασμού απέδωσαν καρπούς, με την Ένωση να είναι έτοιμη να κάνει δικό της ένα... θηρίο για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης