Roland Garros: Αποσύρθηκε ο Φέντερερ

Roland Garros: Αποσύρθηκε ο Φέντερερ

Εκτός συνέχειας του Roland Garros ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Ελβετό να αποσύρεται λίγο ώρες πριν τον αγώνα με τον Ματέο Μπερετίνι για τον 4ο γύρο του Γαλλικού τουρνουά

24274567
Μεγάλο πλήγμα για το Roland Garros, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ, όπως έκανε γνωστό αποσύρθηκε λίγο πριν τον αγώνα του με τον Ματέο Μπερετίνι.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η διοργανώτρια αρχή, ενώ ο ίδιος ο Ελβετός τενίστας με μήνυμά του στα social media ανέφερε σχετικά: «Μετά από συζητήσεις με την ομάδα μου, αποφάσισα πως πρέπει να αποσυρθώ από το Roland Garros σήμερα. Μετά από δυο εγχειρήσεις και πάνω από ένα χρόνο αποθεραπείας, είναι σημαντικό να ακούω το σώμα μου και να είμαι σίγουρος πως δεν πιέζω υπερβολικά τον εαυτό μου, στο δρόμο προς την ανάρρωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα 3 αγώνες. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βρίσκομαι και πάλι πίσω στο court. Τα λέμε σύντομα».

Η αποχώρηση του Ρότζερ Φέντερερ αγωνιστικά σημαίνει πως ο Μπερετίνι συνεχίζει στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Νόβακ Τζόκοβιτς-Λορέντζο Μουσέτι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης