Δεν εγκαταλείπει για Αραούχο-Εντσάμ η ΑΕΚ

Δεν εγκαταλείπει για Αραούχο-Εντσάμ η ΑΕΚ

Δύο δύσκολες περιπτώσεις δείχνουν πως είναι οι υποθέσεις του Σέρχιο Αραούχο και του Ολιβιέ Εντσάμ που απασχολούν την ΑΕΚ, όμως στο «κίτρινο» στρατόπεδο δεν σκοπεύουν να τις εγκαταλείψουν.

aek
Αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες… αποστολές του Σέρχιο Αραούχο και του Ολιβιέ Εντσάμ δείχνουν στην ΑΕΚ.

Στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά, η «Ένωση» ενδιαφέρεται εκ νέου για τον παίκτη που επίσης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και η Λας Πάλμας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βγει περισσότερο κερδισμένη.

Ο πρόεδρος της ομάδας, συγκεκριμένα, έδωσε συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας τα δικά του δεδομένα στους Ισπανούς δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας ότι έχει απορρίψει προσφορές για τον «Τσίνο» και καμία από αυτές δεν προερχόταν από την ΑΕΚ.

Ένα ακόμη παιχνίδι τακτικής του Ισπανού παράγοντας, ο οποίος είναι σκληρός διαπραγματευτής και προσπαθεί να αποκομίσει το μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος από την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αραούχο.

Στην υπόθεση του Εντσάμ, τώρα, ο παίκτης δείχνει πως είναι με το… ενάμιση πόδι μακριά από τη Σέλτικ, αλλά εκείνος είναι λογικό να ψάχνεται για ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Προτεραιότητα για τον Γάλλο μέσο αποτελεί η επιστροφή στην πατρίδα του ή στην Ιταλία, όπου είχε βρεθεί την ίδια περίοδο στη Serie A με τον Παναγιώτη Κονέ.

Κλείσιμο
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει αναλάβει αποκλειστικά τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, γνωρίζοντας τα δεδομένα και ευελπιστεί από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει άλλη χειροπιαστή προσφορά για εκείνον από άλλον σύλλογο πως θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης