Νίκλας Μπέντνερ: Ο έκπτωτος «Λόρδος» του ποδοσφαίρου - Η σεξουαλική βία, τα σκάνδαλα και η μάχη με το αλκοόλ

Νίκλας Μπέντνερ: Ο έκπτωτος «Λόρδος» του ποδοσφαίρου - Η σεξουαλική βία, τα σκάνδαλα και η μάχη με το αλκοόλ

Στα 33 του χρόνια ο πάλαι ποτέ άσος της Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση - Η ζωή του έκπτωτου «Λόρδου» του ποδοσφαίρου ήταν γεμάτη πλούτη, δόξα, ερωτικά σκάνδαλα και καταχρήσεις

bendtner-arthro
Από τους αλησμόνητους γητευτές της μπάλας, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Τζορτ Μπέστ και Πολ Γκασκόιν μέχρι τους σύγχρονους Αντριάνο, Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ, η στρογγυλή θεά τους χάρισε δόξα, πλούτη και αναγνωρισιμότητα στα πέρατα του κόσμου. Ταυτόχρονα ωστόσο, η αδυναμία τους να χαλιναγωγήσουν τα πάθη τους με το αλκοόλ, τις απαγορευμένες ουσίες και τις γυναίκες, επισκίασε τα ποδοσφαιρικά τους «ανδραγαθήματα».

Στην περίπτωση του ψιλόλογνου Δανού επιθετικού, Νίκλας Μπέντνερ, το όνομα του σε καμία περίπτωση δεν θα καταγραφεί στα αθλητικά χρονικά για το διαμπερές ταλέντο του εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά κυρίως εξαιτίας της μυθικά cult ιδιοσυγκρασίας του.



Φυσικά στη μνήμη των απανταχού φίλων της Άρσεναλ χαραγμένο θα μείνει για πάντα το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα των κανονιέρηδων το 1997, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μόλις 1,8 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του.

Όσο εκκωφαντικό θόρυβο βέβαια έκαναν τα δευτερόλεπτα που μπήκε στη θέση του Έμπουε, έφτασε στην μεγάλη περιοχή και πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Σεσκ Φάμπρεγας για να σκοράρει στα δίχτυα της Τότεναμ, με τον ίδιο κρότο απογοήτευσε όσους τον πίστεψαν...



Κλείσιμο
Ο εκκεντρικός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο το 2007 με τη φανέλα της Άρσεναλ, ωστόσο με τους gunners κατάφερε να αγωνιστεί μόλις τέσσερις γεμάτες σεζόν καθώς περιπλανήθηκε δανεικός σε Μπέρμιγχαμ, Σάντερλαντ και Γιουβέντους. Αργότερα, μετακόμισε χωρίς επιτυχία στις Βόλφσμπουργκ, Νότιγχαμ, Ρόζενμποργκ και Κοπενγχάγη. Τελευταίος του σταθμός ήταν μια ερασιτεχνική ομάδα της πατρίδας του, όμως έπειτα από λίγες συμμετοχές πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούσε εν είδει τηλεπερσόνας στο ριάλιτι της ζωής του -μαζί με την εντυπωσιακή του σύντροφό- Φίλιν Ρέπστροφ, εκεί όπου και έκανε γνωστή την απόφασή του.

«Μου λείπει κάθε μέρα, όμως γνωρίζω επίσης πως η δουλειά αυτή έχει ημερομηνία λήξης. Πιστεύω πως θα μου πάρει καιρό να το συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε για μένα. Θα βρω κάτι άλλο που μου δίνει ότι μου έδωσε το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως σκοπεύει να πάρει δίπλωμα προπονητή, ώστε να είναι για πάντα κομμάτι του ποδοσφαίρου.
philineeee
Ο εκκεντρικός άσος σε τρυφερό ενσταντανέ με το μοντέλο και σύντροφο του, Φίλιν Ρέπστροφ

Έργα και ημέρες του... Λόρδου

Tον Μάη του 2009, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Champions League, απαθανατίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους παπαράτσι, μεθυσμένος, χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα, έξω από club του Λονδίνου. 



Τον Σεπτέμβριο του 2009 έχασε τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό διότι τις παραμονές του ματς ενεπλάκη σε τροχαίο, διαλύοντας την αξίας 180.000 ευρώ Aston Martin του. Μάλιστα, η πρώτη κίνηση του ήταν να βγει από το πολυτελές αυτοκίνητο και να γδυθεί,  ελέγχοντας το σώμα του για τυχόν τραυματισμούς. «Το σώμα μου είναι η περιουσία μου, οπότε έπρεπε να δω ότι όλα ήταν καλά», εξήγησε.
bendner-aston


Ο πανηγυρισμός με το επίμαχο μποξεράκι

Αμέσως μετά το τέρμα του απέναντι στην Πορτογαλία τον Ιούνιο του 2012 για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ο Νίκλας Μπέντνερ είχε προχωρήσει σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση.

Ο λόγος για την ενέργειά του να πανηγυρίσει το γκολ κατεβάζοντας το σορτσάκι της εθνικής Δανίας με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το λογότυπο χορηγού στο εσώρουχό του, που είναι η ιρλανδική στοιχηματική εταιρία "Paddy Power".


Όπως είναι γνωστό τέτοιες διαφημίσεις αντιτίθενται στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την πειθαρχική επιτροπή της να τιμωρεί τον παίκτη με βαριά καμπάνα προστίμου 100.000 ευρώ και ποινή μίας αγωνιστικής, που ίσχυσε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 όπου έλαβε μέρος και η Δανία.






Η σοκαριστική εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

Σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη η εκ βαθέων εξομολόγηση του στο βιβλίο με τίτλο Both Sides, μιας ανέκδοτης ιστορίας, η οποία εκτυλίχθηκε στα 16 του χρόνια, όταν και έπεσε θύμα σεξουαλικής περενόχλησης.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την Πρωτοχρονιά του 2003, όταν ο... φίλος του, με το ψευδώνυμο Σίλας, προσφέρθηκε να του δώσει ένα είδος λευκής σκόνης, θρυμματισμένα χάπια καφεΐνης. Ο Μπέντνερ αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, αντίκρυσε τον φίλο του να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα. «Ηταν μια έξαλλη νύχτα, ο Σίλας με είχε δει με αρκετά κορίτσια και όταν ξύπνησα τον είδα να είναι στα γεννητικά μου όργανα. Εγινα τρελός. Πλέον, ο Σίλας ζει μια ζωή μέσα στο ψέμα, με ψεύτικους ανθρώπους».


Το viral βίντεο με τη γυμνή σύντροφό του

Το καλοκαίρι του 2019  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα καυτό βίντεο στο οποίο έδειχνε τη σύντροφό του να χορεύει γυμνή και το οποίο  έγινε viral στα social media μέσα σε χρόνο dt!

Gaga-Video: Bendtner-Freundin halbnackt auf Rollkoffer


Ο ομηρικό καυγάς με τον ταξιτζή

Τον Μάρτιο του 2014, την ώρα που η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, ο Μπέντνερ βγήκε έξω, μέθυσε και ενεπλάκη σε έναν επεισοδιακό τσακωμό με Δανό οδηγό ταξί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «BT», ο 33χρονος επιθετικός έβρισε τον συμπατριώτη του και ακολούθως ξεκούμπωσε το παντελόνι του, τρίβοντας παράλληλα το κορμί του πάνω στο όχημα! Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού έβγαλε τη ζώνη του και άρχισε να μαστιγώνει το όχημα! Ο οδηγός του ταξί είχε μείνει άναυδος και όπως δήλωσε: «Είμαι 25 χρόνια οδηγός ταξί, τέτοια τρέλα πρώτη φορά στη ζωή μου αντικρίζω».




«Έβρισα τον Βενγκέρ για να με διώξει»

Μιλώντας στο «Four Four Two» το 2013 αποκάλυψε πως εξύβρισε τον Αρσέν Βενγκέρ, θέλοντας να προκαλέσει τον Αλσατό προπονητή, προκειμένου να τον διώξει από την Άρσεναλ.

«Αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει από την ομάδα. Ο Βενγκέρ μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Συγγνώμη, αλλά δεν μπορείς να φύγεις”. Τότε αποφάσισα να τον καλέσω στο τηλέφωνο και να τον βρίσω, ώστε να αναγκασθεί να με διώξει. Όμως η προσπάθειά μου δεν είχε αποτέλεσμα και μου εξήγησε ότι έμεινα για το καλό του συλλόγου. Ήταν δύσκολο να συζητήσουμε μαζί. Αυτή είναι η μόνη φορά που είχαμε μια έντονη συζήτηση. Τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο αυτός μου φώναζε».
bentt


«Έχω χάσει έξι εκατ. λίρες στο πόκερ»!

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Bendtner and Philine», την οποία παρουσιάζει μαζί με την σύντροφό του, Φίλιν Ρέπστορφ:

«Έχω χάσει πολλά χρήματα, ένα ποσό απίστευτο. Έπαιξα πολύ πόκερ στην ζωή μου, προκάλεσα έναν επαγγελματία παίκτη όταν ήμουν 19 ετών. Είναι δύσκολο να υπολογίσω πόσα χρήματα έχω χάσει, αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια κορόνες, περί τα έξι εκατομμύρια λίρες. Δεν μπορώ να πω ότι είχα εξάρτηση από το παιχνίδι (;), πάντα υπήρχε ένας βαθμός ελέγχου της κατάστασης. Από εκείνο το βράδυ και μετά, αποφάσισα να μην ποντάρω παρόμοια ποσά. Τώρα παίζω για διασκέδαση και με τους φίλους ποντάρουμε χαμηλά ποσά, το πολύ εκατό κορόνες, περί τις δώδεκα λίρες» ξεκαθάρισε, χωρίς να πείσει ιδιαιτέρως για τα πονταρίσματά του.





«Μετά από αγώνα έκανα σεξ σε πισίνα - Τις πλήρωνα για να φτιάξουν το στήθος τους»

Με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του Both Sides» το 2019 παραδέχτηκε πως λυπάται που κατέστρεψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας μίλησε για τους χρηματικούς εκβιασμούς που δέχτηκε από κοπέλες που του ζήτησαν χρήματα, προκειμένου να διορθώσουν το στήθος τους.

«Ένα κορίτσι ήρθε και μου είπε πως είναι έγκυος από μένα και ήθελε χρήματα για τη σιωπή της. Αφού την ρώτησα ποια είναι η τιμή, μου απάντησε πως ήθελε να φτιάξει το στήθος της και την πλήρωσα να το κάνει», παραδέχθηκε ο Μπέντνερ.







Ομολόγησε ακόμη και ένα περιστατικό που συνέβη ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την ομάδα πριν από ένα παιχνίδι.

«Μιλήσαμε με κάποια κορίτσια από την περιοχή και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ στη πισίνα».
Roepstorff2
girl_benterrr

philine-roepstorff-asi-es-la-exotica-novia-del-polemico-niklas-bendtner

niklasgirlsss

Ειδήσεις σήμερα: 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!


Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης