Κρέσπο: «Κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, σημαντικό το φετινό Κύπελλο»

Κρέσπο: «Κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, σημαντικό το φετινό Κύπελλο»

Ο Χοσέ Κρέσπο μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα είναι οι πιο πετυχημένοι παίκτες του ΠΑΟΚ, με 4 κατακτήσεις κυπέλλων και ενός πρωταθλήματος

krespo
Ο Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) στάθηκε στις επιτυχίες και τους τίτλους που κατέκτησε την τελευταία πενταετία με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μείνω τόσο στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Πλέον εγώ και ακόμα ένα συμπαίκτης μου (σ.σ. ο Φερνάντο Βαρέλα) είμαστε οι πιο πετυχημένοι παίκτες του συλλόγου, αφού έχουμε κατακτήσει 4 Κύπελλα και 1 πρωτάθλημα. Όλα αυτά σημαίνουν πολλά γιατί αν δούμε τα στατιστικά του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια θα καταλάβουμε ότι αυτά τα χρόνια είναι τα καλύτερα στην ιστορία του. Πριν το πρώτο μας τρόπαιο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει το Κύπελλο για 14 χρόνια και το πρωτάθλημα για περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο, μέσα σε 5 χρόνια πήραμε 5 τίτλους. Αυτό είναι ένα ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι δύσκολο να το εκτιμήσουμε, αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό», είπε ο Ισπανός στόπερ αναφερόμενος στην συνολική παρουσία του στην Ελλάδα και τα επιτεύγματά του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα από το 2016 μέχρι σήμερα.

«Ο τελευταίος τίτλος ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, αφού τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε τεράστια ανανέωση στην ομάδα», σχολίασε αναφορικά με την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου.

Νωρίτερα σ’ άλλη συνέντευξη του ο Κρέσπο υποστήριξε ότι έχει προτάσεις από την Ισπανία, αλλά όπως τόνισε: «θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι λέει το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για την εμπλοκή Καλογρίτσα στο ΣΥΡΙΖΑ channel - Πώς καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Παππά για τα €3 εκατ.

Καιρός: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Χάρτες με τις περιοχές

Ελληνοτουρκικά: Πώς αποφεύχθηκε η «επακούμβηση» Δένδια - Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης