Ο Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) στάθηκε στις επιτυχίες και τους τίτλους που κατέκτησε την τελευταία πενταετία με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του ΚυπέλλουΕλλάδας.
«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μείνω τόσο στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Πλέον εγώ και ακόμα ένα συμπαίκτης μου (σ.σ. ο Φερνάντο Βαρέλα) είμαστε οι πιο πετυχημένοι παίκτες του συλλόγου, αφού έχουμε κατακτήσει 4 Κύπελλα και 1 πρωτάθλημα. Όλα αυτά σημαίνουν πολλά γιατί αν δούμε τα στατιστικά του συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια θα καταλάβουμε ότι αυτά τα χρόνια είναι τα καλύτερα στην ιστορία του. Πριν το πρώτο μας τρόπαιο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει το Κύπελλο για 14 χρόνια και το πρωτάθλημα για περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο, μέσα σε 5 χρόνια πήραμε 5 τίτλους. Αυτό είναι ένα ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι δύσκολο να το εκτιμήσουμε, αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό», είπε ο Ισπανός στόπερ αναφερόμενος στην συνολική παρουσία του στην Ελλάδα και τα επιτεύγματά του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα από το 2016 μέχρι σήμερα.
«Ο τελευταίος τίτλος ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, αφού τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε τεράστια ανανέωση στην ομάδα», σχολίασε αναφορικά με την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου.
Νωρίτερα σ’ άλλη συνέντευξη του ο Κρέσπο υποστήριξε ότι έχει προτάσεις από την Ισπανία, αλλά όπως τόνισε: «θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.