Μένει... Γιουβέντους ο Ρονάλντο - Η Χεορχίνα αποκαλύπτει και βάζει «φωτιές» στο μεταγραφικό παζάρι

Μένει... Γιουβέντους ο Ρονάλντο - Η Χεορχίνα αποκαλύπτει και βάζει «φωτιές» στο μεταγραφικό παζάρι

Στο περιθώριο των γυρισμάτων της σειράς του Netflix που αφορά τη ζωή της, η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ έβγαλε είδηση για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο απαντώντας αρνητικά στις φήμες περί φυγής του από τη Γιουβέντους

rodriguez-0
Η Χάκα είναι μία μικρή πόλη στη βορειοανατολική Ισπανία με πληθυσμό 13.000 την ύπαρξη της οποίας ελάχιστοι γνώριζαν εκτός Ισπανίας. Πρωτεύουσα του βασιλείου της Αραγονίας τον 11ο αιώνα, χάθηκε από το προσκήνιο με το πέρασμα των χρόνων μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ. Κι αν υπάρχει κάποιος που δε γνωρίζει την τελευταία να την συστήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο: Η εδώ και χρόνια σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η 27χρονη Ισπανίδα (με Αργεντίνο πατέρα), εδώ και 4 χρόνια είναι το άλλο μισό του Κριστιάνο (έχουν μαζί μία κόρη την Αλάνα και μεγαλώνουν από κοινού τα άλλα τρία παιδιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ) και η άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία της ζωής της ετοιμάζεται ως σειρά από το Netflix.

Georgina Rodriguez Ronaldo with sister Ivana in Jaca for filming Netflix


Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η Χεορχίνα βρέθηκε ξανά στη γενέτειρα της, με τις κάμερες να την ακολουθούν παντού, αλλά την ίδια να βγάζει απρόσμενα είδηση όσον αφορά το μέλλον του Κριστιάνο, καθώς οι φήμες για επιστροφή του σε μία εξ των Σπόρτινγκ Λισαβόνας (εκεί ξεκίνησε την καριέρα του), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκεί έφτιαξε το όνομα του), Ρεάλ Μαδρίτης (εκεί απογειώθηκε) οργιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες.

«Χεορχίνα θα μείνει ο Κριστιάνο στη Γιουβέντους;», ήταν η ερώτηση που της απηύθυνε ένας φίλαθλος την ώρα που περπατούσε μαζί με την αδερφή της στους δρόμους της Χάκα, κι η σύντροφος του Cr7 γύρισε το κεφάλι της προς το μέρους του κι απάντησε με χαμόγελο: «Θα μείνει...».



Κι απομένει να δούμε αν όντως είπε την αλήθεια ή αν μετά από τόσο χρόνια στο πλευρό του Κριστιάνο έμαθε κι αυτή να κάνει επιδέξιες ντρίμπλες!

Κλείσιμο
Όσον αφορά τη σειρά του Netflix η Ροντρίγκεθ θα εξιστορεί το πως ξεκίνησε από τη μικρή πόλη της Ισπανίας κι έφτασε να είναι υπεύθυνη πωλήσεων στον οίκο Gucci στη Μαδρίτη, εκεί όπου γνώρισε τον Ρονάλντο και φυσικά θα αποκαλύπτει και μυστικά της σχέσης τους. Αυτό πάντως που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι το πότε θα προβληθεί καθώς τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης