Η ΑΕΚ συμφώνησε με Σάλτσμπουργκ για τον Στάνκοβιτς
Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς - Η Σάλτσμπουργκ αποδέχθηκε την πρόταση της «Ένωσης» και ο βασικός της τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται από του χρόνου την κιτρινόμαυρη εστία
Την πρώτη της φετινή μεταγραφή -και μάλιστα από το πάνω ράφι- ετοιμάζεται να τελειώσει η ΑΕΚ! Αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο εκλεκτός για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, η Σάλτσμπουργκ είπε το «ναι» στην «Ένωση» για την παραχώρηση του βασικού της τερματοφύλακα.
Η πρόταση ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ έγινε αποδεκτή από την πρωταθλήτρια Αυστρίας (για την οποία προβλέπεται και ένα μπόνους σε περίπτωση που η ΑΕΚ αγωνιστεί μέσα στην επόμενη τετραετία στους ομίλους του Champions League).
Έτσι, μπορεί να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που ήδη έχει επιτευχθεί και με τον ίδιο τον 29χρονο γκολκίπερ για τετραετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, με την οποία η ΑΕΚ καλύπτει τη βασικότερη αγωνιστική της ανάγκη και μπορεί πλέον να δρομολογήσει τις υπόλοιπες κινήσεις της (με προτεραιότητα σε αυτή του στόπερ).
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.