ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
UEFA: Αποφάσισε την κατάργηση του «εκτός έδρας γκολ», απομένει το «ναι» της Εκτελεστικής Επιτροπής

UEFA: Αποφάσισε την κατάργηση του «εκτός έδρας γκολ», απομένει το «ναι» της Εκτελεστικής Επιτροπής

Η Επιτροπή διοργανώσεων της UEFA αποφάσισε την κατάργηση του κριτηρίου του εκτός έδρας γκολ και πλέον μένει η έγκριση από την Εκτελεστική Επιτροπή

bayern-cheerup-0
Η έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA απομένει για την κατάργηση του κριτηρίου του κριτηρίου του εκτός έδρας γκολ σύμφωνα με τον Μάρτιν Ζίγκλερ των Times του Λονδίνου.

Η Επιτροπή διοργανώσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αποφάσισε την Παρασκευή (28/5), όπως ήταν αναμενόμενο με βάση τα ρεπορτάζ του τελευταίου διαστήματος, να μην ισχύει το κριτήριο μετά από 56 χρόνια. Η συζήτηση για την κατάργηση ή μη του άρθρου 20. 01 δεν ξεκίνησε τώρα. Το τελευταίο διάστημα απλά εντάθηκε με τα άδεια γήπεδα και τις ουδέτερες έδρες λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται για την αναχαίτιση του κορονοϊού.

Το κριτήριο του εκτός έδρας γκολ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 1965-66 στο Κύπελλο Κυπελλούχων - διοργάνωση που δεν υπάρχει πια - και από το 1969 μέχρι και σήμερα εφαρμόζεται σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για την κατάργηση με άμεση εφαρμογή (από την επόμενη κιόλας σεζόν) γεγονός που θα φέρει επανάσταση στο ποδόσφαιρο, σε σχέση με όσα γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε φωτογραφίες: Καρχαρίες δίπλα σε ψαράδες σε Αμάρυνθο και Κινέτα

Λαμία: Θήκη δοντιού σφηνώθηκε σε πνεύμονα ασθενή - Συνέβη στη διασωλήνωση!

Λάρισα: Έκρηξη σε αποστακτήριο - Οκτώ τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης