Η Λίβερπουλ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία
Μετά τον... καπνό, προέκυψε και η φωτιά! Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία, με τους «ρεντς» να κάνουν λόγο για πολυετές συμβόλαιο στον Γάλλο αμυντικό με ισχύ από την 1η Ιουλίου.
Ο 22χρονος σέντερ μπακ δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι συναρπαστικό για μένα και την οικογένειά μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.
Για την ώρα, είμαι συγκεντρωμένος στο Euro Κ21 με τη Γαλλία αλλά μετά θα γίνω μέλος μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα.
Δούλεψα σκληρά για να φτάσω μέχρι εδώ αλλά θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στη Λειψία. Η στήριξή τους με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης αλλά και άνθρωπος».
Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 41 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ποιότητα, την έρευνα και τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σου δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνεις το επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση.
Η Πλαίσιο επενδύει στη νέα γενιά και την ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και καινοτομίας μέσω του διαγωνισμού ρομποτικής «Plaisiobots: The Race»