Η Λίβερπουλ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία
Μετά τον... καπνό, προέκυψε και η φωτιά! Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία, με τους «ρεντς» να κάνουν λόγο για πολυετές συμβόλαιο στον Γάλλο αμυντικό με ισχύ από την 1η Ιουλίου.
Ο 22χρονος σέντερ μπακ δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι συναρπαστικό για μένα και την οικογένειά μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.
Για την ώρα, είμαι συγκεντρωμένος στο Euro Κ21 με τη Γαλλία αλλά μετά θα γίνω μέλος μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα.
Δούλεψα σκληρά για να φτάσω μέχρι εδώ αλλά θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στη Λειψία. Η στήριξή τους με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης αλλά και άνθρωπος».
Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 41 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.