Μίλα Ίβιτς: Ένα αστέρι γεννιέται στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Μίλα Ίβιτς: Ένα αστέρι γεννιέται στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Η κόρη του Ίλια Ιβιτς και της Ελένης Πετρουλάκη έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία 14 ετών αγωνιζόμενη με την Ολυμπιάδα Υμηττού!

Mila_Ivic
Φήμες λένε ότι ο Ίλια Ίβιτς είχε φουσκώσει από υπερηφάνεια το μεσημέρι της Κυριακής (23/5) παρακολουθώντας μέσω youtube έναν αγώνα για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας γυναικών.

Η Ολυμπιάδα Υμηττού νίκησε 3-2 τον Εργοτέλη στην Κρήτη και η κόρη του, Μίλα Μιχαέλα Ίβιτς, έκανε το «επαγγελματικό» της ντεμπούτο, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της. Με μια μικρή διαφορά. Ενώ ο Ίλια έπαιξε στα 17 για πρώτη φορά με την Προλετέρ στο πρωτάθλημα της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας, η Μίλα έκανε το ίδιο στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στα 14!

Γενικά ο μέσος όρος ηλικίας στις γυναικείες ομάδες είναι μικρός και η Ολυμπιάδα στελεχώνεται κυρίως από κορίτσια 16, 17, 18 ετών. Αλλά 14; «Αφού στις προπονήσεις ήταν σα να βλέπεις τον Ίλια. Ίδιο τρέξιμο, ίδιο στυλ ακριβώς» όπως εξομολογήθηκε στο gazzetta.gr ο προπονητής της, Νίκος Γκαλίτσιος, της γνωστής ποδοσφαιρο-οικογένειας, που ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες head coach στην Ολυμπιάδα και ανέβασε τη Μίλα στη γυναικεία ομάδα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ σπάνια εμφανίζεται στις προπονήσεις και ασφαλώς δεν πάσχει από το σύνδρομο του μπαμπά-μάνατζερ-προπονητή! «Μία φορά έτυχε να μιλήσουμε και μου είπε ‘εμένα μη με ανακατεύεις καθόλου’ εσύ αποφασίζεις», είπε ο Γκαλίτσιος που αποφάσισε να δώσει στη μικρούλα Μίλα, το «βάπτισμα του πυρός» στο ανώτατο επίπεδο.

Κλείσιμο
Και μάλιστα σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, καθώς με τη νίκη της στο Ηράκλειο, η Ολυμπιάδα είναι πλέον δεύτερη στο Νότιο Όμιλο της Α΄ εθνικής. Η Ίβιτς έπαιξε αριστερό εξτρέμ με ανάποδο πόδι και τα πήγε εξαιρετικά φορώντας το νούμερο «17». Τυχαία; Πάντως αυτό φορούσε κι ο θείος Βλάνταν!

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει «χαρίσει» τέσσερις κόρες στον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς με τον οποίο ακολουθούν κοινή πορεία από τη δεκαετία του 1990. Η Μίλα και η δίδυμη αδελφή της γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2007 και είναι οι δυο «μεσαίες», αλλά εκείνη είναι η μόνη που κλώτσησε μπάλα και τρελαίνεται για γήπεδο, είτε έχει πόστο σε κάποια ομάδα ο μπαμπάς, είτε όχι.

Ένα αστέρι γεννιέται, λοιπόν! Και σύσσωμη η οικογένεια Ίβιτς αναμένεται στο εντός έδρας ντεμπούτο τής Μίλα, την επόμενη Κυριακή εναντίον του Ατρόμητου στο γήπεδο του Υμηττού, πίσω από το Θέατρο Βράχων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης