Κίνα: Ασύλληπτη τραγωδία σε υπερμαραθώνιο με 21 νεκρούς!

Κίνα: Ασύλληπτη τραγωδία σε υπερμαραθώνιο με 21 νεκρούς!

Μία αιφνιδιαστική κακοκαιρία προκάλεσε τραγωδία σε αγώνα υπερμαραθωνίου στη Κίνα καθώς ακραία φαινόμενα προκάλεσαν τον θάνατο 21 ανθρώπων

Kina
Σε μία απίστευτη τραγωδία κατέληξε ο υπερμαραθώνιος που διεξήχθη στην πόλη Μπαϊγίν της Κίνας, καθώς ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν τον θάνατο 21 αθλητών!

Όπως μεταδίδουν τα Κινεζικά ΜΜΕ, ο αγώνας ήταν ορεινός σε ανώμαλο έδαφος όπου τα ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν εντελώς ξαφνικά. Συνολικά 172 άτομα μετείχαν στην κούρσα που διεξάγονταν στο Πέτρινο Δάσος με 21 ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους. αρχικά οι αρχές έκαναν λόγο για 20 νεκρούς και έναν αγνοούμενο δρομέα, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός νεκρός αργότερα.

Οι καιρικές συνθήκες έγιναν ξαφνικά ακραίες στην περιοχή με την θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους 6 βαθμούς Κελσίου και την βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς, μαζί με χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους. Σε συνδυασμό με το άγριο τοπίο στο σημείο που βρίσκονταν οι δρομείς, προκλήθηκε αυτή η τραγωδία. Πάντως τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ήταν γνωστό αναμένονταν ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, όμως παρ’ όλα αυτά οι διοργανωτές αποφάσισαν να γίνει κανονικά ο αγώνας.

Αρκετοί πάντως αντιλήφθηκαν το τι ερχόταν και γύρισαν έγκαιρα πίσω για να παραμείνουν ασφαλείς. Συνολικά 151 συμμετέχοντες επέστρεψαν στη βάση τους χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης