Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2: Η απονομή του Κυπέλλου και οι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον τελικό του Ολυμπιακού με 2-1 κατακτώντας το 8ο Κύπελλο στην ιστορία του με την απονομή να είναι ξεχωριστή για τους Θεσσαλονικείς
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εντυπωσιακή παράδοση που έχει στο Κύπελλο, καθώς επικρατώντας με 2-1 τουΟλυμπιακού, κατάκτησε το 8ο Κύπελλο και 4ο στα τελευταία 5 χρόνια, μετρώντας μάλιστα και ένα 4 στα 4 σε τελικούς.
Όπως ήταν φυσικό με το που τελείωσε το ματς όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι, ο Πάμπλο Γκαρσία ξεχώρισε για τους πανηγυρισμούς του, ενώ στην απονομή έγινε χαμός. Όλοι φώναζαν «ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ Κύπελλο» και απολάμβαναν την κάθε στιγμή.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας