Γκουαρδιόλα: «Στα 72 μου θέλω να δουλέψω στην Ιταλία με βοηθό τον Μπάτζιο»

Γκουαρδιόλα: «Στα 72 μου θέλω να δουλέψω στην Ιταλία με βοηθό τον Μπάτζιο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει μια ομάδα στην Ιταλία όταν φτάσει στην ηλικία των 72, έχοντας στο πλευρό του τον Ρομπέρτο Μπάτζιο

pep_3_0
Ο τεχνικός της Σίτι, στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στην Μπρέσια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport» ο Γκουαρδιόλα αποθέωσε τον «θεϊκό κοτσιδάκια», λέγοντας χαρακτηριστικά πως μια μέρα θα του ζητήσει να γίνει βοηθός του.

«Ο Κρόϊφ μιλούσε πάντα πάρα πολύ για τον Μπάτζιο. Ήθελε να τον δει σε ένα τεχνικό πρωτάθλημα όπως η La Liga και αναρωτιόταν αν θα προσαρμοστεί στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Μπάτζιο θα μπορούσε να είχε παίξει παντού, αλλά εκείνα τα χρόνια, ήταν αδύνατο να τον πείσεις να φύγει από τη Serie A. Οι καλύτεροι παίκτες ήταν στην Ιταλία και όλοι ήθελαν να παίξουν εκεί. Ηταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και αντιμετώπισε όλους με τον ίδιο τρόπο, από τον Πρόεδρο μέχρι τους εργάτες της αποθήκης.

Όταν θα είμαι 72 ετών και θα έρθω στην Ιταλία για να προπονήσω μια ομάδα και θα του ζητήσω να γίνει βοηθός μου. Θα προσπαθήσω να τον επαναφέρω στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αλλά δεν μπορείτε να πείσεις εύκολα τον Μπάτζιο. Αυτός αποφασίζει».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κέιν: Εκνεύρισε τον πρόεδρο της Τότεναμ με τις δηλώσεις του

Δρακωτός: «Έχουμε σχεδιάσει την οικονομική πρόταση για τον Παναθηναϊκό»

Αρνάου Φρανσέσκ: Πέθανε ο πρώην γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης