Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές πέρασε η οικογένεια τουΓεωργιανού άσουτουΠΑΟΚ, καθώς η σύντροφός του, έπεσε θύμα ληστείας.
Συγκεκριμένα, η Σαλώμη Νινούα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της, αφήνοντας μέσα την τσάντα της. Για κακή της τύχη βέβαια, όταν πήγε να πάρει το όχημα, διαπίστωσε πως το παράθυρο του συνοδηγού σπασμένο!
Μαλιστα της είχαν κλέψει την τσάντα η οποία είχε μέσα χρήματα, τηλέφωνο κινητό αλλά και διάφορα πολύτιμα έγγραφα. Μεταξύ αυτών και το διαβατήριό της. Παράλληλα έκλεψαν και την κάμερα του αυτοκινήτου που βοηθά στο παρκάρισμα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.