Premier League, Τότεναμ-Άστον Βίλα 1-2 : Αυτοκτονία Ευρώπης - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τότεναμ-Άστον Βίλα 1-2 : Αυτοκτονία Ευρώπης - Δείτε τα γκολ

Τα αβίαστα αμυντικά λάθη της Τότεναμ οδήγησαν στην ανατροπή (1-2) την Αστον Βίλα και πλέον δεν κρατάει στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο - Νίκη και μαθηματικές ελπίδες για Έβερτον

aston_villa_19
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε επειδή η ομάδα έχανε τους στόχους της, αλλά στο φινάλε της σεζόν αυτή δείχνει ότι ήταν μία πολύ κακή απόφαση. Η Τότεναμ ηττήθηκε 1-2 από την Αστον Βίλα και πλέον έχει πολύ λίγες πιθανότητες να πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, κάτι που λίγα καιρό πριν έμοιαζε να είναι μία βεβαιότητα. Μάλιστα οι Spurs υποτάχθηκαν με ανατροπή σε αυτό το τόσο κρίσιμο ματς.



Ο Μπέργκβαϊν έκανε φοβερή ατομική ενέργεια και δυνατό βολέ για το 1-0 (8'), μα οι Λονδρέζοι υπέπεσαν σε τεράστια αμυντικά λάθη. Αρχικά ο Ρεγκιλόν έβαλε ένα περίεργο αυτογκόλ (20'), ενώ ένα “πούλημα” της μπάλας έδωσε την ευκαιρία στον Γουότκινς (39') να γυρίσει το ματς. Στο φινάλε η Βίλα είχε και δοκάρι. Τελευταία αγωνιστική η Τότεναμ παίζει στη Λέστερ που καίγεται για τη νίκη και η λογική δείχνει ότι δεν θα τερματίσει στην 7άδα.

Τοτεναμ (Ράιαν Μέισον): Γιορίς, Ντάιερ, Αλντερβαϊρελντ, Τανγκάνγκα (83' Ντόχερτι), Ρεγκιλόν, Γουίνκς (74' Ντομπελέ), Χόιμπιεργκ, Ντέ Αλι, Σον, Μπέργκβαϊν (72' Μπέιλ), Κέιν

Αστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνες, Χάουζ, Μινγκς, Τάργκετ, Κόνσα, ΜακΤζιν, Νακάμπα (89' Τσουκουεμέκα), Ελ Γκάζι, Γκρίλις (73' Ντάγκλας Λουίζ), Τραορέ (90'+3' Μπιντάς), Γουότκινς.

Ζωντανή, αλλά χρειάζεται θαύμα...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbhgq5kq4x4h-sf)

Κλείσιμο
Η Έβερτον νίκησε 1-0 τη Γουλβς και παρέμεινε με μαθηματικές ελπίδες στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αν και έτσι όπως τα... κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) αυτό δεν βρίσκεται το χέρι της. Το γκολ του Ρισάρλιζον στο 48ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Το έργο της Έβερτον παραμένει δύσκολο, καθώς την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στο Μάντσεστερ για να παίξει με τη Σίτι, ενώ η Τότεναμ ταξιδέυει στο Λέστερ.

Με Γουίλοκ στην αγγαρεία

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbhgrlzvoai9-sf)

Η Νιούκαστλ υποδέχτηκε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε τη νίκη (1-0) χάρη στο γκολ του Τζο Γουίλοκ στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου μέρους του πρώτου μέρους. Έτσι κι αλλιώς το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι εδώ και καιρό... σκέφτοναι την Championship.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Χρυσοχοΐδης - Παρέδωσε φάκελο για το οργανωμένο έγκλημα

Εισηγητής Ευρωκοινοβουλίου: Επικριτική η έκθεση για Τουρκία - Να μην την αγνοήσει η Κομισιόν

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης