Η τελική βαθμολογία των playoffs: 90άρισε ξανά ο Ολυμπιακός, 3ος ο Άρης - Δείτε τα γκολ

Η τελική βαθμολογία των playoffs: 90άρισε ξανά ο Ολυμπιακός, 3ος ο Άρης - Δείτε τα γκολ

Φινάλε και στα play out της Super League 1 σε ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με τον Ολυμπιακό να μετατρέπει σε... πάρτι την «αιώνια μάχη» με τον Παναθηναϊκό - Διπλό γοήτρου για Αστέρα στην Τούμπα

arabi_1
Στην Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός και έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο λίγες ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» με το... καλημέρα του αγώνα έδειξαν πως είναι τα αφεντικά και σόκαραν τον Παναθηναϊκό καθώς στο 12' με τα δύο γκολ του Μασούρα το σκορ ήταν ήδη 2-0. Κι αφού στο 13' έγινε μια... τρελή φάση που ξεκίνησε με ανατροπή του Ιωαννίδη, συνεχίστηκε με γκολ του Χασάν που δεν μέτρησε και κατέληξε σε απέκρουση πέναλτι του Σα από εκτέλεση του Βιγιαφάνιες, οι πρωταθλητές βρήκαν και γκολ με τον Ελ Αραμπί κι ολοκλήρωσαν ένα «εκκωφαντικό πρώτο ημίχρονο» με το υπέρ τους 3-0!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbex3d8f1id5-sf)


Είναι προφανές ότι στο 2ο ημίχρονο με τον νικητή να έχει κριθεί, ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση ενόψει τελικού και μόνο ο Παναθηναϊκός είχε κίνητρο να... μαζέψει το σκορ. Εν μέρει τα κατάφερε με το καταπληκτικό γκολ του Μαουρίσιο που μείωσε σε 3-1. Βέβαια οι υπόλοιπες πράσινες φάσεις δεν είχαν τύχη και έτσι οι παίκτες του Μαρτίνς χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα βρήκαν ένα ακόμη γκολ με τον Ελ Αραμπί (δεύτερο στο ματς) για το ευρύ 1-4!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ και Άρης περισσότερο για το γόητρο ήθελαν τη νίκη που παράλληλα θα έδινε σε όποιον την έπαιρνε και την 3η θέση στο πρωτάθλημα μετά και την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Η Ένωση είχε την ελαφρά υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και έτσι το τελικό 0-0 κράτησε την ομάδα του Άκη Μάντζιου στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbewivh21k7l-sf)


Τέλος στην Τούμπα ήταν ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου. Φάνηκε άλλωστε πολύ πριν την σέντρα με τις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία όσο αφορά την αρχική ενδεκάδα. Ο Ουρουγουανός έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά να πάρουν και χρόνο και εμπειρίες από ένα ματς πρωταθλήματος. Έστω κι αν ήταν αδιάφορο καθώς δεν κρίθηκε τίποτα μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά είχε... σφραγίσει την 2η θέση. Πάντως το μεγάλο κέρδος είναι για τον Αστέρα Τρίπολης που ολοκλήρωσε τα πλέι άουτ με ένα ακόμη σημαντικό αποτέλεσμα αφού με το γκολ-πέναλτι του Γκόμεζ έφυγε με μια νίκη γοήτρου (0-1) από την Τούμπα!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbewjehke4s1-sf)
Κλείσιμο


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)
ΑΕΚ - Αρης 0-0
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF
1. Ολυμπιακός 90
2. ΠΑΟΚ 64
3. Αρης 61
4. ΑΕΚ 60
5. Παναθηναϊκός 53
6. Αστέρας Τρίπολης 51


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Κωπηλασία: Χρυσό και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Αννέτα Κυρίδου

Γιάννης Λαγός: Θα είναι «συγκάτοικος» στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος της ΧΑ

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης