ΑΕΚ - Σπέτσια: Ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του Βέρντε

ΑΕΚ - Σπέτσια: Ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του Βέρντε

Η Σπέτσια εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie A και πλέον αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του Ιταλού εξτρέμ της ΑΕΚ, ύψους 600.000 ευρώ

VERDE_AEK
Η ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε καταφέρει να βρει λύση στην υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε φτάνοντας έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις σε συμφωνία με τη Σπέτσια για τον δανεισμό του Ιταλού εξτρέμ, βάζοντας και υποχρεωτική ρήτρα πώλησής του για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η Ένωση είχε συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα στον δανεισμό του Βέρντε λαμβάνοντας ένα ποσό 500.000 ευρώ για το ενοίκιο, ενώ σε περίπτωση που η Σπέτσια εξασφάλιζε την παραμονή της στη Serie A, τότε θα προχωρούσε σε ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του παίκτη έναντι 600.000 ευρώ.

Η Σπέτσια μετά τη νίκη της με 4-1 επί της Τορίνο μένει και μαθηματικά στη Serie A, κάτι το οποίο θα οδηγήσει πλέον και στην υλοποίηση της σχετικής συμφωνίας που υπήρχε. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο σχετικά με τους παίκτες που δεν υπολόγιζε, ενώ θα βάλει και ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία της.

Ο Βέρντε πραγματοποίησε μια αξιόλογη σεζόν με τη Σπέτσια φέτος, μετρώντας 23 συμμετοχές με επτά γκολ και δύο ασίστ. Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ ο 25χρονος εξτρέμ σε 38 εμφανίσεις είχε έξι γκολ και έξι ασίστ. Το συμβόλαιο του Βέρντε με την Ένωση έληγε το καλοκαίρι του 2022.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Οι Τούρκοι στο σπίτι και οι τουρίστες να... αλωνίζουν - Οργή για το lockdown του Ερντογάν

Γιάννης Λαγός: Το μεσημέρι φθάνει στην Αθήνα - Πέντε Έλληνες αστυνομικοί τον συνοδεύουν από το Βέλγιο

Νέα μελέτη CDC: Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer μειώνουν κατά 94% τον κίνδυνο ασθένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης