Super League 1: Έπεσε η αυλαία των play out

Η μάχη της παραμονής έχει κριθεί με την ΑΕΛ να υποβιβάζεται και τον Παναιτωλικό να δίνει αγώνα μπαράζ με τον 2ο της Super League 2- Τα σημερινά απότελέσματα: ΑΕΛ-ΠΑΣ 2-0, Απόλλων-Λαμία 0-1, Ατρόμητος-Βόλος 1-0, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2

Το όποιο ενδιαφέρον που υπήρχε στα πλέι άουτ ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και πλέον αυτό που απομένει είναι να μάθουμε την τελική κατάταξη των ομάδων (υπάρχει και το εξ αναβολής ματς ΠΑΣ-Απόλλων πουθα διεξαχθεί στις 19/5).

ΟΦΗ-Παναιτωλικός
Από τότε που έγινε γνωστό το πρόγραμμα των Playouts το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό θεωρήθηκε σαν ένας τελικός, εφόσον η μάχη της παραμονής κρατήσει ως το τέλος. Ωστόσο η προηγούμενη αγωνιστική ξεκαθάρισε τα πράγματα, ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του, ενώ ο Παναιτωλικός ανεξάρτητα αποτελέσματος θα δώσει αγώνες διαβάθμισης με την δεύτερη ομάδα της Super League 2. Ο ΟΦΗ θα πανηγυρίσει το αίσιο τέλος της σεζόν, ενώ ο Παναιτωλικός θα κληθεί να μείνει σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Ατρόμητος-Βόλος
Αφού πέτυχε τη νίκη που έψαχνε τόσο καιρό, ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει τη σεζόν με ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα και μάλιστα με ένα αντίπαλο, που είναι πρώτος στα Playouts και μαθηματικά. Οι δύο ομάδες καθόρισαν το περασμένο Σάββατο την τύχη του Παναιτωλικού και τις ΑΕΛ αντίστοιχα με τις νίκες τους 3-1.

Απόλλων-Λαμία
Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους με τη Super League για την επόμενη σεζόν, ο πρώτος με μια καλή παρουσία τους χειμωνιάτικους μήνες, ενώ η Λαμία χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακή πορεία στο δεύτερο γύρο και τα Playouts για να σωθεί.

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα
Χωρίς ελπίδα να αποφύγει την τελευταία θέση στη βαθμολογία πλέον, αφού και να ισοβαθμίσει με τον Παναιτωλικό δεν ευνοείται, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε πολύ καλύτερη σεζόν, με άνετη παραμονή και πορεία ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η παράδοση στα παιχνίδια τους είναι με την ΑΕΛ τελευταία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr