Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο Σοάρες απέρριψε προτάσεις από τη Βραζιλία και θέλει συμβόλαιο στην Ευρώπη
Ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός απάντησε αρνητικά στις κρούσεις που είχε από την πατρίδα του και αναζητά ένα όσο το δυνατόν πιο υψηλό συμβόλαιο στην Ευρώπη
UPD:
Ο έμπειρος φορ - ο οποίος εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ - είναι ως γνωστόν ελεύθερος μετά την ποδοσφαιρική του.... περιπέτεια στην Κίνα και οι πληροφορίες μέρες τώρα θέλουν τον Ολυμπιακό να τον τσεκάρει ξανά και ενώ ο Μαρτίνς τον ξέρει καλά τον παίκτη. Στο Λιμάνι θεωρούν πώς έχουν σημαντικές πιθανότητες να κλείσουν τονΤικίνιο Σοάρεςκαι θα κυνηγήσουν την υπόθεσή του.
Ο έμπειρος επιθετικός (η βασική του θέση είναι φορ) έχει 140 αγώνες στην Πόρτο με 65 γκολ και 19 ασίστ. Στο παλμαρέ του έχει δύο πρωταθλήματα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Το 2019-2020 είχε σεζόν με 56 αγώνες και 21 γκολ αλλά και 3 ασίστ. Ήδη ο Σοάρες έχει απορρίψει προτάσεις από συλλόγους στην πατρίδα του, τη Βραζιλία. Οι Ατλέτικο Μινέιρο, Παλμέιρας και Σάο Πάολο ήθελαν τον παίκτη αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά και ψάχνει ένα όσο το δυνατόν πιο καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη και προφανώς ένα συμβόλαιο που θα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ και πολύ πιθανό και πάνω από 1.5.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας