Αγουέρο: Μόνο τα τυπικά για Μπαρτσελόνα, ανακοινώνεται μετά τον τελικό του Champions League

Αγουέρο: Μόνο τα τυπικά για Μπαρτσελόνα, ανακοινώνεται μετά τον τελικό του Champions League

Ο Κουν Αγουέρο πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα, με το TyC Sports της Αργεντινής να αναφέρει πως απομένουν πια μόνο οι λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία

agkoueroo
Τα μπλαουγκράνα της Μπαρτσελόνα προβάρει εδώ και καιρό ο Κουν Αγουέρο και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να τα... φορέσει!

Σύμφωνα με το TyC Sports της Αργεντινής, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες πια για να γίνει ο 32χρονος επιθετικός κάτοικος Βαρκελώνης, έχοντας δεχθεί να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις σε σχέση με όσα έπαιρνε στη Μάντσεστερ Σίτι!

Μάλιστα, το ίδιο Μέσο τονίζει πως στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να μπουν οι υπογραφές μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά η επίσημη ανακοίνωση θα βγει μετά τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, όταν και ο... αναμορφωτής των «πολιτών», Αγουέρο, θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στο κλαμπ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρει το TyC Sports, η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται αισιόδοξη ότι ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και ακόμη οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν προχωρήσει. Δεδομένα οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να μειώσουν τον μισθό του Αργεντινού σούπερ σταρ και θα επιδιώξουν να τον δελεάσουν με άλλον τρόπο, παρουσιάζοντάς του ένα πλάνο για ολικό λίφτινγκ στην ομάδα, με την απόκτηση παικτών για μεγάλα πράγματα ξανά.

Ο πρώτος εξ αυτών είναι, φυσικά, ο Αγουέρο, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται επίσης και ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο πιο σταθερός και πολύτιμος, ίσως, παίκτης της φετινής Λίβερπουλ. Παρά το ενδιαφέρον και της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου, η Μπαρτσελόνα θα δώσει προτεραιότητα και στον 30χρονο Βαϊνάλντουμ, καθώς οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν θα είναι υπερπολύτιμος στη νέα εποχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης