Premier League, Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ 2-4: «Τετράστεροι» Reds φουλ για τετράδα - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ 2-4: «Τετράστεροι» Reds φουλ για τετράδα - Δείτε τα γκολ

H Λίβερπουλ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της ματς, ο Κλοπ νίκησε για πρώτη φορά στο Ολντ Τράφορντ τη Γιουνάιτεντ  και οι Reds μπαίνουν πολύ δυνατά στη μάχη της τετράδας

firminho
Το ντέρμπι επιτέλους έγινε, οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Μάντσεστερ αυτή τη φορά έμειναν εκτός γηπέδου και η ομάδα του Κλοπ θριάμβευσε! Η Λίβερπουλ έπαιζε τη χρονιά της στο Ολντ Τράφορντ και απέναντι στην κουρασμένη Γιουνάιτεντ φρόντισε να είναι συνεπής στο ραντεβού με τη νίκη.

Οι «Κόκκινοι» διέλυσαν με 4-2 την αντίπαλό τους, πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε αυτό το γήπεδο έπειτα από επτά χρόνια και μπήκαν πολύ δυνατά στη μάχη για την τετράδα της Premier League.Πιο συγκεκριμένα; Aν κερδίσουν Γουέστ Μπρομ (εκτός), Μπέρνλι (εκτός) και Πάλας (εντός), τότε θα έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Η Γιουνάιτεντ «πονάει» φέτος στο Ολντ Τράφορντ, γνώρισε ακόμα μια ήττα και τα 27 γκολ παθητικό δείχνουν πως η έδρα της την πλήγωσε στη μάχη για τον τίτλο.



Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 10΄ όταν ο Μπισάκα έκανε το γύρισμα, ο Μπρούνο το σουτ και από τα πόδια του Φίλιπς κατέληξε στα δίχτυα. Mε αυτό το τέρμα ο Πορτογάλος έχει συμμετοχή σε 44 γκολ σε 50 ματς στην Premier League (26 γκολ, 18 ασίστ).

Στο 34΄επειτα από κόρνερ, ο Φίλιπς κράτησε μια χαμένη μπαλιά, έκανε το γύρισμα και ο Ζότα με άψογο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το βρήκαν στις καθυστερήσεις. Ο Πογκμπά έχασε τον Φιρμίνο και ο Βραζιλιάνος με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Ηταν το 17ο τέρμα του με τους «Κόκκινους» με κεφαλιά στην Premier League!!

To ξεκίνημα στην επανάληψη θύμισε την παλιά καλή Λίβερπουλ. Στο 47’ ήρθε και το τρίτο γκολ. Γκάφα του Φρεντ, λάθος του Σο, σουτ του Αρνολντ, ο Χέντερσον έχασε τη μπάλα και ο Φιρμίνο πέτυχε το 3-1. Ο Βραζιλιάνος που είχε να δει δίχτυα από τις 29 Ιανουαρίου σκόραρε δυο φορές στον… τελικό!

Κλείσιμο
Η Μάντσεστερ αντέδρασε, πήρε ανάσες και στο 68’ μπήκε ξανά στο κόλπο. Ράσφορντ και Καβάνι συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Αγγλος πέτυχε το 50ο γκολ στο Ολντ Τράφορντ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν, προσπαθούσαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά το… πλήρωσαν. Η άμυνα ήταν ξεχασμένη μπροστά, ο Τζόουνς έβγαλε υπέροχη ασίστ και ο Σαλάχ διαμόρφωσε το 4-2.


Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Premier League και η βαθμολογία:

Σαουθάμπτον-Λέστερ 1-1

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Μπράιτον-Λιντς 2-0

Τσέλσι-Φούλαμ 2-0

Έβερτον-Αστον Βίλα 1-2

Νιούκαστλ-Άρσεναλ 0-2

Τότεναμ-Σέφιλντ Γιουν. 4-0

Γουέστ Μπρομ-Γουλβς 1-1

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 1-2

Μάντσεστερ Γιουν.-Λίβερπουλ 2-4



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 35 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 80

Μάντσεστερ Γιουν. 70 -36αγ.

Λέστερ 66 -36αγ.

Τσέλσι 64 -36αγ.

Λίβερπουλ 60

Γουέστ Χαμ 58

Τότεναμ 56

Έβερτον 56

Άρσεναλ 55 -36αγ.

Λιντς 50 Άστον Βίλα 49

Γουλβς 45

Κρίσταλ Πάλας 41

Σαουθάμπτον 40

Μπέρνλι 39

Νιούκαστλ 39

Μπράιτον 37

Φούλαμ 27 --Υποβιβάστηκε--

Γουέστ Μπρομ 26 --Υποβιβάστηκε--

Σέφιλντ Γιουν. 17 --Υποβιβάστηκε—-


Πηγη: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης