Ρακέλ Γιάκομπ: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Ζοσέ Σα - Δείτε φωτογραφίες

Ρακέλ Γιάκομπ: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Ζοσέ Σα - Δείτε φωτογραφίες

Η εκθαμβωτική σύζυγος του Ζοσέ Σα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Πορτογαλία, εξαιτίας της συμμετοχής της σε επιτυχημένες σειρές - Η καυτή δίδυμη αδερφή της, τα εξώφυλλα στο «Playboy» και ο έρωτας με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού

sa2
Σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί... σεισμό με την αμεγάδιαστη ομορφιά και τις πληθωρικές αναλογίες της. Ο λόγος για τη σύζυγο του Ζοσέ Σα, Ρακέλ Γιάκομπ, η οποία κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να συγκεντρώσει επάνω της όλα τα βλέμματα στη φιέστα τίτλου του 46ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.
sa-syzygos-1_2
rakel_fiesta
Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Ρακέλ στην περσινή φιέστα του Ολυμπιακού

Κι αν στην Ελλάδα η ευειδής Ρακέλ έγινε γνωστή ούσα στο πλευρό του 28χρονου γκολκίπερ, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πορτογαλία, είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Το 30χρονο μοντέλο, θεωρείται μάλιστα μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Πορτογαλίας, καταφέροντας να «εκθρονίσει» ακόμη και την Σάρα Καρμπονέρο στη λίστα με τις πιο καυτές WAGs, την περίοδο που ο Σα αγωνιζόταν στην Πόρτο.

gynaika-Sa-1_2

Κλείσιμο
Γεννημένη στις 27 Ιουνίου του 1990 στην πόλη Matosinhos, η δημοτικότητα της εκτοξεύτηκε όταν σε ηλικία 17 ετών μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Καταρίνα, μετακόμισαν από το Πόρτο στη Λισαβόνα, προκειμένου να κάνουν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στη νεανική σειρά «Morangos Com Açúcar: summer summer IV» του δικτύου TVI.

Το εν λόγω εφηβικό πρόγραμμα μάλιστα βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα το 2003 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012, έκανε θραύση τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός συνόρων.
raquellll
raquellnewww

didimesss

jacobbb

Έκτοτε, οι προτάσεις διαδέχονταν η μία μετά την άλλη, με τη φλογερή Ρακέλ να λαμβάνει συμμετοχή σε πλήθος παραγωγών όπως,  τα «I Love It» (TVI, 2013), «Coração d'Ouro» (SIC, 2015), «Ministério do Tempo» (RTP, 2017) και «Yes, Chief» (RTP, 2017). Μάλιστα, η Καταρίνα έκανε και ένα πέρασμα από την μεγάλη οθόνη στην ταινία «A Parede» το 2013.

Layjan - Catarina & Raquel Jacob



Τα καυτά εξώφυλλα στις ναυαρχίδες των ανδρικών περιοδικών

Δέκα χρόνια αργότερα, οι χαμογελαστές ξανθομαλλούσες δίδυμες μεταμορφώθηκαν στα απόλυτα sex symbols, εξαργυρώνοντας τα... εντυπωσιακά τους γονίδια με φωτογραφίσεις για ανδρικά περιοδικά όπως το «Playboy» το «FHM» και το «Maxmen».
r8__1_

twinsss

rakel_katarina


gynaika-sa

Ο μεγάλος έρωτας με τον Ζοσέ Σα

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού σημειώνει μία λαμπρή αγωνιστική πορεία, που εκτός από το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά εκτός γηπέδων, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις δύο μεγάλες αγάπες του, τη σύντροφό του Ρακέλ Γιακόμπ και την περίπου 3 ετών κόρη τους Μαρία Λεονόρ.

Μάλιστα, η Ρακέλ ήταν εκείνη που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε να μετακομίσει, προκειμένου να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Ελλάδα, λόγω της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.


Ο 28χρονος γκολκίπερ των ερυθρόλευκων απολαμβάνει τη διαμονή του στην Ελλάδα, καθώς  μαζί με την πανέμορφη σύντροφό του έχουν επιλέξει να μένουν, όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του, σε μία άνετη κατοικία στα νότια προάστια. Εκεί το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τη μικρή Μαρία-Λεονόρ πέρασε όλο το διάστημα της καραντίνας, έχοντας την ευκαιρία να μοιραστούν πολλές οικογενειακές στιγμές.



Η λατρεία του Ζοζέ για τις δύο γυναίκες της ζωής του είναι τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να την αποτυπώσει και με τατουάζ πάνω στο σώμα του. Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι του με το σκίτσο της κόρης του, ενώ έχει “χτυπήσει” ένα ακόμα με τα αρχικά της συντρόφου του στον λαιμό του.

saaaaa_2

raqueellll

Οι καυτές αναρτήσεις στο Instagram

Το εκρηκτικό μοντέλο συνηθίζει να προκαλεί το ανδρικό κοινό και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Πότε με αισθησιακά εσώρουχα και άλλοτε με μικροσκοπικά μαγιό τα like πέφτουν βροχή!

Μάλιστα, μερικές από αυτές έχουν... γράψει ιστορία, όπως όταν με αφορμή τον καύσωνα, η Ρακέλ ανέβασε ένα βίντεο ενώ βρισκόταν ολόγυμνη στη μπανιέρα, τρελαίνοντας τους 55,8 χιλιάδες ακολούθους της.


Ειδήσεις σήμερα:


«Σφυροκόπημα» στον Θεοχάρη από δημοσιογράφο του BBC για το άνοιγμα στον τουρισμό

Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός από τη Λαμία που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί

Πρόστιμο πάνω από 100 εκατ. ευρώ επέβαλε στην Google η ιταλική αντιμονοπωλιακή Αρχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης