Ρακέλ Γιάκομπ: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού έκλεψε την παράσταση στη φιέστα

Έδωσε το «παρών» στην φιέστα των ερυθρολεύκων - Δείτε φωτογραφίες του εντυπωσιακού μοντέλου

Η αθλητική είδηση του 24ωρου είναι αναμφίβολα η χθεσινοβραδινή φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, εκτός από τα στιγμιότυπα του φαντασμαγορικού θεάματος στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τα... φώτα έπεσαν και στην σύζυγο του τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων, Ζοζέ Σα, Ρακέλ Γιάκομπ, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την νίκη με 1-0 οι Πειραιώτες μαζί με τις οικογένειές τους γιόρτασαν την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους σε μία τελετή που τα είχε όλα. Η σύζυγος του Σα, πάντως, ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως είχε άλλωστε κάνει και πέρυσι -δείτε την αντίστοιχη φωτό της περσινής φιέστας:



Χθες, με ένα καυτό κόκκινο φόρεμα και αγκαλιά με την κόρη της φωτογραφήθηκε με τον περιχαρή σύζυγό της αφήνοντας και αυτή το στίγμα της στην χαρά της ημέρας.

Η Ρακέλ, μοντέλο από την Πορτογαλία και άλλοτε πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών σειρών, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβει την παράσταση με την εμφάνισή της.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram φροντίζουν όχι μόνο να προωθούν την δουλειά της αλλά και να διατηρούν το ενδιαφέρον των ανδρών αμείωτο.



Ειδήσεις σήμερα: 

Βγήκαν φήμες ότι εμβολιάστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου και... εκνευρίστηκε

Τα επόμενα βήματα μετά τη δίωξη για βιασμό και τις δύο απόπειρες στον Πέτρο Φιλιππίδη

Θεμιστοκλέους (ΘΕΜΑ 104,6): Πιθανότατα από Σεπτέμβρη ο εμβολιασμός των παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr