Βίντεο: Το απίστευτο σόου του Ματιέ Βαλμπουενά στη φιέστα του Ολυμπιακού

Βίντεο: Το απίστευτο σόου του Ματιέ Βαλμπουενά στη φιέστα του Ολυμπιακού

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού ήταν απολαυστικός σ' όλη τη διάρκεια της φιέστας για την απονομή του 46ου τίτλου που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι»

valbuena-ferentinos
Στην τεράστια καριέρα του έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους... Ακόμη και τώρα όμως στα 37 του ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει το μικρό παιδί που πανηγυρίζει τον κάθε τίτλο σα να είναι ο πρώτος.

Από τη στιγμή που τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ ο βραχύσωμος Γάλλος δεν... κρατιόταν με τίποτα κι όταν ο παρουσιαστής της γιορτής Χρήστος Φερεντίνος τον παρουσίασε, αμέσως απέκτησε και... συμπαρουσιαστή.

Ο Βαλμπουενά πήγε δίπλα του έχοντας ένα ειδικό μηχάνημα (σε σχήμα πιστολιού) για να πίνει με την άνεση του σαμπάνια και αφού άκουγε τα ονόματα των συμπαικτών του τα επαναλάμβανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Το σόου του Βαλμπουενά στη φιέστα του Ολυμπιακού


Ο ίδιος απολάμβανε την κάθε στιγμή, οι συμπαίκτες του γελούσαν με την καρδιά τους κι η μοναδική φορά που... σοβάρεψε ήταν όταν κλήθηκε να πει το όνομα του Καλογερόπουλου!

Κλείσιμο
'Οσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε αλλά με βλέμμα που δεν μπορούσες να μην το συγχωρέσεις απολογήθηκε λέγοντας: «sorry, it's difficult for me»

Βέβαια λίγο αργότερα άκουσε το δικό του όνομα και πριν βρεθεί στο βάθρο με τους συμπαίκτες του φρόντισε να λούσει με σαμπάνια τον Χρήστο Φερεντίνο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης