Νουρμαγκομέντοφ: Πήρε θέση υπέρ της Παλαιστίνης - «Εκδικούνται όσους πιστεύουν στον Αλλάχ!»

Ο Ρώσος πρωταθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, εξέφρασε τη δημόσια υποστήριξη του στην Παλαιστίνη, μετά τις επιθέσεις σε τζαμί στην Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ

Η ένταση ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Παλαιστίνιους έχει φθάσει στο κόκκινο τις τελευταίες ημέρες. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις, με τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για απαράδεκτη κλιμάκωση, ζητώντας να σταματήσει η ανταλλαγή ρουκετών.

Το Σαββατοκύριακο, εκατοντάδες άνθρωποι – τουλάχιστον 610, σύμφωνα με εκπρόσωπο της παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου που επικαλέστηκε η εφημερίδα Αλ Κουντς – τραυματίστηκαν σε επεισόδια στην Ιερουσαλήμ, σε μια τοποθεσία που θεωρούν ιερή οι πιστοί τριών θρησκειών, το Όρος του Ναού, όπως το αποκαλούν οι Εβραίοι, ή Ευγενές Ιερό, όπως το ονομάζουν οι μουσουλμάνοι.

Ο πιστός μουσουλμάνος Ρώσος πρωταθλητής, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στην Παλαιστίνη, παραθέτοντας ένα χωρίο από το Κοράνι.

«Και αυτοί δεν τους εκδικήθηκαν για το τίποτα άλλο, εκτός από το ότι πίστευαν στον Αλλάχ, τον Παντοδύναμο, τον Ένδοξο» έγραψε στα ρωσικά στο Instagram.


Μάλιστα, σε μια πρόσφατη ανάρτησή του ο κορυφαίος μαχητής δημοσίευσε την επίσκεψη του για προσκύνημα στη Μέκκα.


Ειδήσεις σήμερα: 


Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς - «Φορούσαν κουκούλες»

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της 20χρονης - Με συγγενείς το 11 μηνών μωρό της οικογένειας

Τι αλλάζει στη ζωή μας από την Παρασκευή - Μετακινήσεις, SMS, λιανεμπόριο και τουρισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr