Αποφάσεις για Ντρεοσί και προπονητή, στη λίστα ο Λε Γκεν

Αποφάσεις για Ντρεοσί και προπονητή, στη λίστα ο Λε Γκεν

Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

aa_083509
Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του στα δύο τελευταία ματς των playoffs, απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή απόφαση για άμεσο «διαζύγιο» με τον Λάζλο Μπόλονι.

Η διοίκηση τις επόμενες μέρες θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για τους ανθρώπους που θα «χτίσουν» την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν. Το πρώτο θέμα που θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό του γενικού διευθυντή. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφή με τον Πιέρ Ντρεοσί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, για να διαπιστωθεί αν θα συνεχίσουν μαζί.

Σε περίπτωση παραμονής του Γάλλου, θα έχει λόγο στην αναζήτηση του διαδόχου του Μπόλονι, αλλά δεν θα πάρει ο ίδιος την απόφαση. Θα κάνει τις προτάσεις του, αλλά ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στη διοίκηση, που «κάηκε» με την επιλογή του Ντάνι Πογιάτος από τον Τσάβι Ρόκα και δεν θέλει να παραδώσει εν λευκώ τα «κλειδιά» στον γενικό διευθυντή. Αν αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Ντρεοσί, ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει να βρει αντικαταστάτη για να «τρέξει» το θέμα προπονητή, αλλά θα κάνει επαφές με βάση τη λίστα που έχει ήδη δημιουργηθεί με υποψηφίους.

Ο Πιέρ Ντρεοσί, που φαίνεται πως είχε συμβιβαστεί με την απομάκρυνση του Μπόλονι εδώ και καιρό, έχει ήδη μια λίστα με υποψηφίους προπονητές. Σύμφωνα με την Live Sport σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Πολ Λε Γκεν. O 57χρονος Γάλλος τεχνικός έφτιαξε το όνομά του στη Λιόν, την οποία οδήγησε σε τρία σερί πρωταθλήματα από το 2003 μέχρι το 2005. Ακολούθως δούλεψε για μισή σεζόν (2006/07) στη Ρέιντζερς χωρίς επιτυχία και στην Παρί για δυόμισι χρόνια κατακτώντας ένα Λιγκ Καπ και φτάνοντας στον τελικό Κυπέλλου (2008). Στη συνέχεια εργάστηκε στις εθνικές ομάδες του Καμερούν και του Ομάν, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στην ομοσπονδία της Νιγηρίας. Στην Ευρώπη επέστρεψε το 2017 εργαζόμενος για δέκα μήνες στην τουρκική Μπούρσασπορ, ενώ το Μάιο του 2019 ανέλαβε τη Χάβρη στη Ligue 2, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Το συμβόλαιό του λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, καθώς η ομάδα του είναι 13η.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης