Ο Εντ Σίραν χορηγός στη νέα φανέλα της Ίπσουιτς που υποστηρίζει από μικρός!

Ο Εντ Σίραν χορηγός στη νέα φανέλα της Ίπσουιτς που υποστηρίζει από μικρός!

Ένας από τους πιο διάσημους υποστηρικτές της Ίπσουιτς, ο καταξιωμένος Εντ Σίραν, ανακοίνωσε ότι θα είναι ο βασικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας για τη νέα σεζόν, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις του αγγλικού συλλόγου

befunky-collage24
Αν υπάρχουν δύο λέξεις που προσδιορίζουν την πόλη Σάφολκ της Αγγλίας το 2021, αυτές είναι η Ίπσουιτς και ο Εντ Σίραν. Κι από τη νέα σεζόν, οι δύο τους πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε μια χορηγική συμφωνία που ανακοίνωσε ο ίδιος ο παγκοσμίας φήμης καλλιτέχνης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος μουσικός, γέννημα-θρέμμα του Σάφολκ με συνολικές πωλήσεις άνω των 150 εκατ. αντιτύπων παγκοσμίως και περιουσία περίπου στα 220 εκατ. ευρώ, πρόκειται να γίνει ο βασικός σπόνσορας στη φανέλα του κλαμπ από τη νέα σεζόν, η οποία και θα φέρει το λογότυπο-σήμα κατατεθέν της δισκογραφίας του. Ένα εμπορικό deal που αναμένεται να δώσει μεγάλη οικονομική ώθηση στον σύλλογο της League One, ο οποίος φέτος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play-offs ανόδου.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το deal και την προώθηση μιας τέτοιας συμφωνίας, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν σε πρώτη φάση συμβόλαιο ενός χρόνου.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αισιοδοξία για Σουλεμάνα στον Ολυμπιακό

«Συναγερμός» για το ενδιαφέρον Μουρίνιο για Σα

Πρόταση για τελικό Κυπέλλου με 25.000 κόσμο με rapid ή self test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης