Χείμαρρος Ραϊόλα για Χάαλαντ, Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς

Χείμαρρος Ραϊόλα για Χάαλαντ, Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς

Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ του κόσμου, Μίνο Ραϊόλα, διευκρινίζοντας το μέλλον των Χάαλαντ και Πογκμπά, αλλά και το... παρελθόν του Ζλάταν

Ο Μίνο Ραϊόλα τα έβαλε με τους δημοσιογράφους
Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει προκαλέσει την οργή των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Πεπ Γκουαρδιόλα και θεωρείται ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ του κόσμου. Ο λόγος για τον Μίνο Ραϊόλα, που σε συνέντευξη που παραχώρησε στη μαδριλένικη «AS», ήταν χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός.

Οι ερωτήσεις προφανώς επικεντρώθηκαν στο μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, που αποτελεί διακαή πόθο και των «14 ομάδων της Super League», όπως δήλωσε ο ίδιος, υπονοώντας τόσο την Μπάγερν Μονάχου, όσο και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τον Χάαλαντ είπε:
«Ο Χάαλαντ δεν μου έχει πει πού θέλει να παίξει και δεν με ενδιαφέρει να μου πει τώρα. Πρέπει να μου πει όταν όλα τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα στο κεφάλι μου και θα μπορέσω να δημιουργήσω ένα μενού που να του το προσφέρω στο πιάτο. Τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Αυτό που ξέρουμε τώρα είναι ότι η Ντόρτμουντ μιλούσε πολύ σοβαρά όταν είπε ότι “δεν θα τον πουλήσουμε”. Στο μυαλό μου υπάρχει πιθανότητα να φύγει, στης Ντόρτμουντ όχι».

Για το τι ενδιαφέρει τον Χάαλαντ:
«Δύο πράγματα τον ενδιαφέρουν. Να σκοράρει γκολ γιατί είναι σαν τον Κριστιάνο ή τον Ζλάταν. Το δεύτερο είναι να κερδίζει τίτλους. Θα παίξει ρόλο και το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει στο χειρότερο από τα κορυφαία. Η Μπάγερν ξέρουμε ότι θα το κατακτά συνέχεια. Στην Ισπανία υπάρχουν τρεις επιλογές».

Για το αν η Ρεάλ μπορεί να αποκτήσει τον Χάαλαντ:
«Πιστεύω πως ναι. Αλλά η ερώτηση είναι άλλη: Αντέχει η Ρεάλ να μην αγοράσει τον Χάαλαντ; Και η Μπάρτσα αντέχει να μην αγοράσει τον Χάαλαντ;».

Πόσες ομάδες σε έχουν καλέσει για τον Χάαλαντ;
Κλείσιμο
«Όλες οι μεγάλες τον λατρεύουν».

Όλη η Super League;
«Οι 14 μεγάλες ομάδες τον θέλουν, ναι. Τώρα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι καλύτερη επιλογή».

Για τον Πογκμπά:
«Όταν ένας παίκτης σου ζητά τι πρόκειται να κάνουμε, είναι μεγάλη ευθύνη. Τότε μένεις ξύπνιος όλο το βράδυ, σκεπτόμενος τι είναι καλύτερο… Ο Ιμπραΐμοβιτς ξέρει ότι ήμουν εναντίον του, στο να πάει στην Μπαρτσελόνα, αλλά το ήθελε γιατί ήταν η Μπαρτσελόνα. Με τον Πογκμπά το σημαντικό είναι η ίδια η Γιουνάιτεντ. Τι πραγματικά θέλει; Τι πλάνο θα παρουσιάσει στον Πογκμπά; Ο Πογκμπά ενδιαφέρεται για ένα πράγμα. Θέλει να κερδίσει το Champions League και τίτλους. Θα δούμε πού είναι εφικτό αυτό ή στη Γιουνάιτεντ ή σε άλλη ομάδα».

Είναι πιθανό να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης;
«Δεν ξέρω. Τίποτα δεν είναι απίθανο, εξαρτάται από τη μέρα. Πρέπει να σκέφτεσαι όλες τις πιθανότητες. Τι θα γίνει αν αύριο η Ρεάλ θέλει να κάνει ανταλλαγή τον Αζάρ με τον Πογκμπά; Φέρνω απλά ένα παράδειγμα. Αν όλοι θέλουν, γιατί όχι;»

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης