Οι οπαδοί της Μπάρι απειλούν τους παίκτες με κομμένο κεφάλι γουρουνιού: «Θα έχετε το ίδιο τέλος»

Οι οπαδοί της Μπάρι απειλούν τους παίκτες με κομμένο κεφάλι γουρουνιού: «Θα έχετε το ίδιο τέλος»

Στα άκρα δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν οι οπαδοί της Μπάρι για την κακή πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα, που έχει ως αποτέλεσμα να απολυθεί προ ημερών ο Μάσιμο Καρέρα.

bari-fans_005633
Την κατάσταση στα χέρια τους για να... ξυπνήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους παίρνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπάρι. Και μάλιστα το κάνουν, φτάνοντας στα άκρα!

Η κακή πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα και η ήττα από την Τούρις με 3-0 προ ημερών, όπως και η γενικότερη αστάθεια που δείχνει η Μπάρι μέσα στη σεζόν έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών. Η ομάδα είναι 4η στην Serie C, μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο αλλά και οι οπαδοί έχουν αρχίσει να μην πιστεύουν στην ποιότητα των παικτών! Προ ημερών μάλιστα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και ο Μάσιμο Καρέρα, πρώην προπονητής της ΑΕΚ!

Κάπως έτσι, οι οπαδοί άφησαν ένα κεφάλι γουρουνιού έξω από το γήπεδο και ένα κρεμασμένο πανό. «Αν δεν πιστεύετε, το ίδιο τέλος θα έχετε», ανέφερε και είχε κατεύθυνση τους οπαδούς και τη διοίκηση Ντε Λαουρέντις, αφού ο γιος του αφεντικού της Νάπολι διαχειρίζεται τον σύλλογο.

bari_005633
Κλείσιμο


Πηγη: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης