La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ουέσκα 2-0: Και πάλι μόνη στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ουέσκα 2-0: Και πάλι μόνη στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Στην τελική ευθεία της La Liga γίνεται χαμός - Η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε 2-0 την Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα, επέστρεψε στη μοναξιά της 1η θέσης, για την οποία θα γίνει χαμός μέχρι τέλους

atletiii
Ετσι φαίνεται ότι θα κυλήσει μέχρι τέλους. Πλέον απομένουν έξι αγωνιστικές και το μοτίβο δείχνει ότι θα επαναλαμβάνεται. Εως ότου κάποιος κάνει το λάθος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cauhlq79138h-sf)


Την προηγούμενη μέρα η Ρεάλ έκανε τη δουλειά και έπιασε κορυφή, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης φρόντισε να καθαρίσει 2-0 την Ουέσκα και να επιστρέψει μόνη της στο +3. Ο Κορέα ήταν εκείνος που με ωραία ατομική ενέργεια και κάποια δόση τύχης (39') άνοιξε το σκορ, με τον Καράσκο να το διπλασιάζει (80'). Και τα δύο τέρματα προήλθαν από πάσα του εξαιρετικού ξανά Γιορέντε. Ο Δημήτρης Σιόβας που θα μπορούσε να σκοράρει στο ξεκίνημα, έκανε λάθος στο δεύτερο γκολ, με την ομάδα του να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Λοντι (87' Φελίπε), Τρίπιερ, Ερέρα (76' Ντεμπελέ), Κόκε, Σαούλ (87' Βιτόλο), Καράσκο (84' Κοντογκμπιά), Γιορέντε, Κορέα (84' Τορέιρα)

Ουέσκα (Πατσέτα): Φερνάντεθ, Πουλίδο, Ινσούα (85' Γκαρθία), Σιόβας, Ντουμπιά, Μοσκέρα (63' Γκαλάν), Μίκελ Ρίκο, Εσκρίτσε, Σέρχιο Γκόμεθ (85' Λόπεθ), Μιρ (63' Ραμίρεθ), Οκαζάκι (73' Φερέιρο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά: 68 νεκροί σε έναν χρόνο

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία Ξυλούρη ο γιος του Καλομοίρη

Στα 2.759 τα νέα κρούσματα - 822 οι διασωληνωμένοι, 75 θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης