Πλήγμα στην ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Ολιβέιρα για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες

Πλήγμα στην ΑΕΚ: Νοκ-άουτ ο Ολιβέιρα για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Ο Πορτογάλος έχει υποστεί ράγισμα στο πλευρό και δεν θα επιστρέψει πριν από 2-3 εβδομάδες

oliveiraaaekk
Άσχημα ήταν τα νεότερα στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα. Παρόλο που η αρχική διάγνωση για τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έλεγε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ήταν καλύτερα μετά την ακτινογραφία που υποβλήθηκε, το βράδυ έμεινε άυπνος από τον πόνο.

Πήγε ξανά λοιπόν στο Ιατρικό Κέντρο το πρωί της Πέμπτης για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ράγισμα στο δέκατο πλευρό.

Κατά συνέπεια ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες και αφότου περάσει το διάστημα αυτό, θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια των playoffs.

Όσο για τους υπόλοιπους τραυματίες της ΑΕΚ, την Παρασκευή είναι πιθανό να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα οι Τάνκοβιτς, Νταντσένκο και Χριστόπουλος, ενώ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται και η επιστροφή του Μπακάκη.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ακόμα ένα επίτευγμα «σταθμός» για το Perseverance της NASA - Παρήγαγε για πρώτη φορά οξυγόνο στον Άρη!

Τέμπεστ Στορμ: Πέθανε η εξωτική χορεύτρια που «τα είχε» με τον Έλβις και είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια!

Αγώνας επιβίωσης στη Μιανμάρ: «Λιμός θα πλήξει τη χώρα», προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης