Στεφ Κάρι: Ισοφάρισε τον Κόμπι και έχει 43.8 πόντους στα 4 τελευταία ματς! (vid)

Δέκα συνεχόμενα ματς με τουλάχιστον 30 πόντους. Ο πρώτος που το κάνει σε ηλικία 33 ετών και παραπάνω, μετά τον Κόμπι Μπράιαντ. Την ίδια ώρα, στα τέσσερα τελευταία ματς ο Κάρι μετράει το αδιανότητο: 43.8 πόντους και 9 τρίποντα σε μέσο όρο!

Αδιανόητος! Εξωπραγματικός! Εξωγήινος! Ο Στεφ Κάρι δεν παίζει μπάσκετμπολ. Εξασκεί μία διαφορετική τέχνη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Και αν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήταν σε καλύτερη αγωνιστική μοίρα, τότε ο Κάρι θα ήταν ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για τον τίτλο του MVP!

Στο ματς με τους Μπόστον Σέλτικς ο Κάρι σταμάτησε στους 47 πόντους, με 11 εύστοχα τρίποντα σε 19 προσπάθειες! Ένα απ' αυτά το έβαλε με το αριστερό χέρι. Πήρε και το φάουλ! 

Στα τελευταία τέσσερα ματς ο δύο φορές MVP μετράει το απίθανο 43.8 πόντους και 9 τρίποντα ανά αγώνα. Στους τελευταίους πέντε έχει σημειώσει 44 τρίποντα! Και με την εμφάνιση απέναντι στους Σέλτικς, συμπλήρωσε μία δεκάδα σερί αγώνων με τουλάχιστον 30 πόντους! Ο τελευταίος που το είχε κάνει σε ηλικία 33 ετών και πάνω ήταν ο θρυλικός Κόμπι Μπράιαντ! 

 
Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr