Αντετοκούνμπο: «Πονούσα, είναι η πρώτη φορά που αποδέχτηκα πως έπρεπε να μείνω εκτός» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Πονούσα, είναι η πρώτη φορά που αποδέχτηκα πως έπρεπε να μείνω εκτός» (vid)

Το πονεμένο γόνατο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μονοπώλησε τις δηλώσεις του MVP μετά την επικράτηση των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ατλάντα Χοκς. 

Screenshot_2021-04-16_Αντετοκουνμπο__Πονουσα__ειναι_η_πρωτη_φορα_που_αποδεχτηκα_πως_επρεπε_να_μεινω_εκτος___vid_
Η ρουτίνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα διαφοροποιηθεί. Ο Giannis μίλησε για τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο αριστερό γόνατό του, οι οποίες αποδείχθηκαν ικανές για να τον αφήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 αγώνες! Επέστρεψε στο ματς με τους Ατλάντα Χοκς και παραδέχτηκε: «Είναι δύσκολο, απαιτεί πολλά. Με ενοχλεί πριν το ματς, είναι περίεργο. Πρέπει να κάνω κάποια πράγματα για το γόνατό μου, είναι έξτρα πράγματα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Εδώ και δύο χρόνια σχεδόν προετοιμάζω κάποια πράγματα για το δεξί γόνατό μου. Τώρα πρέπει να το κάνω και για το αριστερό. Πρέπει να το κάνω για να μπορώ να παίζω».

Ο «Αντέτο» ρωτήθηκε για το πόσο θα τον επηρεάσει αυτό το πρόβλημα στο υπόλοιπο της σεζόν: «Δεν το ξέρω. Ο πόνος έρχεται και φεύγει. Αν το προσέξεις, θα φύγει, αν όχι θα είναι εκεί. Παίζω όλη τη σεζόν προσέχοντας το δεξί γόνατό μου. Θα το κάνω ξανά, είναι μία διαδικασία. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζω, απλώς να κάνω τη δουλειά μου».

Ο Αντετοκούνμπο τόνισε επίσης: «Έμεινα εκτός για 6 ματς. Πρέπει να βρω ξανά τον ρυθμό μου, να συνηθίσω ξανά. Η ανάσα μου είναι κομμένη μετά από τέτοια απουσία, όσο γυμνασμένος και αν είσαι. Είναι η πρώτη φορά που το δέχτηκα καλά, γιατί πονούσα. Αν πρέπει να καθίσω έξω, τότε θα καθίσω. Μετά από 2-3 ματς άρχισα να εκνευρίζομαι. Και τότε ήρθε το ματς στη Μινεσότα, ήμουν έτοιμος να παίξω. Αλλά έπρεπε να ακούσω την ομάδα».

Πηγη: Gazzetta

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης