Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Σίντζι Καγκάβα υπέστη θλάση στον δεξί τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες
Άτυχος ήταν ο Σίντζι Καγκάβα στο τελευταίο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ιάπωνα να νιώθει ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση.
Αυτό σημαίνει πως ο 32χρονος μέσος θα απουσιάσει από τις προσεχείς αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» με Ολυμπιακό (18/4), Άρη (21/4) και Παναθηναϊκό (25/4), ενώ αμφίβολο είναι και το αν θα προλάβει τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (27/4).
Η προπόνηση της Τετάρτης (14.04) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα με τους Πειραιώτες. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής, η τακτική είχε τον κύριο λόγο μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.
Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ μόνοι τους δούλεψαν και οι Νινούα και Περέιρα που ταλαιπωρούνται ακόμα σε κοιλιακούς και γόνατο αντίστοιχα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Την Πέμπτη (15.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.