ΠΑΟΚ: Εκτός για δύο εβδομάδες με θλάση ο Καγκάβα

ΠΑΟΚ: Εκτός για δύο εβδομάδες με θλάση ο Καγκάβα

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Σίντζι Καγκάβα υπέστη θλάση στον δεξί τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες

Kagawa
Άτυχος ήταν ο Σίντζι Καγκάβα στο τελευταίο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ιάπωνα να νιώθει ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση.

Αυτό σημαίνει πως ο 32χρονος μέσος θα απουσιάσει από τις προσεχείς αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» με Ολυμπιακό (18/4), Άρη (21/4) και Παναθηναϊκό (25/4), ενώ αμφίβολο είναι και το αν θα προλάβει τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (27/4).

Η προπόνηση της Τετάρτης (14.04) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα με τους Πειραιώτες. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής, η τακτική είχε τον κύριο λόγο μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ μόνοι τους δούλεψαν και οι Νινούα και Περέιρα που ταλαιπωρούνται ακόμα σε κοιλιακούς και γόνατο αντίστοιχα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Φερνάντο Βαρέλα επέστρεψε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Την Πέμπτη (15.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.


Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Ραντεβού - φωτιά σε Ανφιλντ και Βεστφαλία!

Στα χέρια του Μπελχαντά προσφορά του Ολυμπιακού

Νεϊμάρ: «Μένω στην Παρί, έχει τελειώσει το θέμα της ανανέωσης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης