Περιστατικό που δεν είναι σπάνιο σε κατηγορίες ΕΠΣ, αλλά δεν συνηθίζεται ακριβώς σε επίπεδο Bundesliga αποκάλυψε η «Bild»! Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, στο ματς με την Κολωνία που έγινε στις 20 Μαρτίου η Ντόρτμουντ δεν άφησε μόνο δυο βαθμούς (σ.σ. 2-2 το τελικό σκορ).
Άφησε και τον… Ματς Χούμελς!
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αποστολή της ομάδας… ξέχασε τον έμπειρο στόπερ και το πούλμαν αναχώρησε για τη Βεστφαλία χωρίς κανείς να καταλάβει την απουσία του.
Έτσι ο ίδιος αναγκάστηκε να βρει άλλο μέσο για να γυρίσει (χωρίς να διευκρινίζεται αν έκανε ωτο-στοπ) και να καλύψει την απόσταση των περίπου 100 χλμ. από την Κολωνία.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.