ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Λυκογιάννη για συμβόλαιο δύο χρόνων

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με Λυκογιάννη για συμβόλαιο δύο χρόνων

ΠΑΟΚ και Άρης Λυκογιάννης θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας δύο χρόνων

lykogiannis_paok
Ο Άρης Λυκογιάννης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ στις 10 Δεκεμβρίου σε μια προβληματική περίοδο για την ομάδα καθώς μετρούσε τέσσερις ήττες σε σύνολο πέντε αγώνων και μοιραία βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Υπό την καθοδήγηση του 51χρονου τεχνικού, ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε απλά αγωνιστικό πρόσωπο αλλά απέκτησε αποτελεσματικότητα και μέσα από αυτή, αυτομάτως άλλαξαν και οι στόχοι του καθώς με εννιά νίκες σε 14 αγώνες είναι πλέον το φαβορί για την κατάληψη της 6ης θέσης.

Πέραν όμως των αγωνιστικών πεπραγμένων, μεταξύ του Άρη Λυκογιάννη και του Θανάση Χατζόπουλου ο οποίος χρηματοδοτεί και ηγείται της φετινής προσπάθειας του ΠΑΟΚ, χτίστηκε σχέση εμπιστοσύνης. Προφανώς έπαιξε καταλυτικό ρόλο το έργο του έμπειρου τεχνικού, η αγωνιστική «μετάλλαξη» της ομάδας και το σερί των νικών που την οδήγησαν στην πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πέραν αυτών όμως, στις συζητήσεις που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και κοινός τρόπος σκέψης. Υπό αυτό το δεδομένο, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου.

Η παραμονή του Άρη Λυκογιάννη προβλέπεται να «κλειδώσει» μέσα στις επόμενες ημέρες για να ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων ο οποίος θα αφορά την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Με Βασιλακόπουλο και Φασούλα η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ - Εκτός ο Λιόλιος

Ελλάδα-Γεωργία: Για την πρώτη νίκη

Πάει για την υπέρβαση με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης