ΑΕΚ: Στη διάθεση του Χιμένεθ και πάλι ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Στη διάθεση του Χιμένεθ και πάλι ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, όπως αναμενόταν, επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και θα είναι διαθέσιμος για την αποστολή με Ολυμπιακό - Στην Αθήνα κι ο Λιβάι Γκαρσία, προβλήματα με Χριστόπουλο και Ραντόνια

Galanopoulos
Ο Γαλανόπουλος επιστρέφει ξανά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ έπειτα από το κάταγμα στην ωμοπλάτη που είχε υποστεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν από σχεδόν δύο μήνες. Ο Έλληνας μέσος ακολουθούσε τις τελευταίες δύο μέρες ένα δυνατό ατομικό πρόγραμμα και όπως αναμενόταν στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι επιστρέφει ξανά στα πλάνα του Σεβιγιάνου τεχνικού και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Χιμένεθ φυσικά θα κρίνει για πόσο χρόνο θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Στα Σπάτα επέστρεψε έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Τσιγκρίνσκι να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ωστόσο, στην ΑΕΚ προέκυψαν δύο νέα προβλήματα τραυματισμών που αφορούν νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Χριστόπουλος, που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, διαπιστώθηκε μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πιθανότατα δευτέρου βαθμού, ενώ έπειτα από εξετάσεις στις οποίες προχώρησε ο Ραντόνια, φάνηκε ότι αντιμετωπίζει ένα οστικό οίδημα στην κνήμη.

Φυσικά, από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, οι οποίοι θα επιστρέψουν από την Πέμπτη, ολοκληρώνοντας απόψε τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και οι τραυματίες Σάκχοφ (θα επιστρέψει στην Αθήνα από την Ουκρανία την Πέμπτη, έχοντας τεθεί νοκ-άουτ για το ντέρμπι) και Σιμόες (παραμένει Πορτογαλία και απομένει η τελική απόφαση για το αν θα μπει στο χειρουργείο).

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00 για να αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο Χιμένεθ αύριο και την Παρασκευή θα μπορεί να δουλέψει ουσιαστικά για το παιχνίδι αυτό, μιας και οι απουσίες λόγω των διεθνών και των τραυματιών ήταν πολλές τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα 


Με Βασιλακόπουλο και Φασούλα η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ - Εκτός ο Λιόλιος

Ελλάδα-Γεωργία: Για την πρώτη νίκη

Πάει για την υπέρβαση με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης