Η πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι είναι έγκυος στο παιδί κορυφαίου ποδοσφαιριστή

Η πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι είναι έγκυος στο παιδί κορυφαίου ποδοσφαιριστή

Η πρώην αγαπημένη του Μάριο Μπαλοτέλι, Εγκλαντίν Φλόρε Αγκιλάρ, που ισχυρίζεται πως είχε συνάψει σχέση με τουλάχιστον οκτώ παίκτες της Premier League, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο παιδί ενός ακόμη ποδοσφαιριστή

balotellimain
Το 29χρονο μοντέλο από τη Γαλλία που απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα εξαιτίας της σχέση της με τον εκκεντρικό Ιταλό άσο, Μάριο Μπαλοτέλι, ανακοίνωσε σε βρετανικό Μέσο πως περιμένει το παιδί ενός διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο το όνομά του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη Daily Star, η Αγκιλάρ παραδέχτηκε: «Ναι, είμαι έγκυος και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Είναι ευλογία για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου, αλλά είμαι έτοιμη για τη μητρότητα και δεν μπορώ να περιμένω για να συναντήσω το αγόρι μου».

Μάλιστα ανέφερε πως μόλις το γνωστοποίησε στον πατέρα του παιδιού εκείνος έμεινε άναυδος, τονίζοντας πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε κορυφαίους συλλόγους και με τον οποίο είχαν συνάψει τον περασμένο χρόνο μια σύντομη σχέση στη Γαλλία.
aguilatrrr

floreee
Κλείσιμο

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή της Αγκιλάρ


Το μοντέλο που είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι διατεθειμένη να ξαπλώσει με «μια ολόκληρη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ» ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με πολλούς αστέρες του αγγλικού πρωταθλήματος συμπεριλαμβανομένου του πρώην αμυντικού της Τσέλσι Άσλεϊ Κόουλ και του πρώην επιθετικού μεταξύ άλλων της Μάντσεστερ Σίτι Μάριο Μπαλοτέλι. Καθώς επίσης και σύντομα ειδύλλια με τους Μαρουάν Φελαϊνί, Σαΐντο Μπεραΐνο, αλλά και τον Τζο Γουίλοκ. Ωστόσο, ο πατέρας του μωρού που περιμένει δεν φαίνεται να είναι ένας από τους πρώην εραστές της.
flore_balotelli
Οι φλογερές αποκαλύψεις για τον Μάριο Μπαλοτέλι

Το 2014 η εντυπωσιακή Γαλλίδα είχε εξομολογηθεί πικάντικες λεπτομέρειες από την ερωτική της συνεύρεση με τον Μπαλοτέλι, υπογραμμίζοντας το πόσο καλός εραστής ήταν.

«Έχει τόσες αντοχές...Ο Μάριο είναι επιβήτορας στο κρεβάτι! Με είδε σε κάτι φωτογραφίες και ρώτησε ποια είμαι. Ανταλλάξαμε μετά κάποια φιλικά μηνύματα και ήταν πολύ επιφυλακτικός. Με κάλεσε, μαζί με μια φίλη μου, στο ξενοδοχείο του, γιατί δεν ήθελε να μας δουν. Είχε κλείσει την σουίτα στο ρετιρέ. Ήταν τεράστια. Χτυπήσαμε την πόρτα και άνοιξε ο ίδιος. Έβλεπε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Μας πρόσφερε ένα ποτό και συζητήσαμε για αρκετή ώρα. Μετά μας πήγε για φαγητό νοικιάζοντας μια Μπέντλεϊ. Στον γυρισμό με ρώτησε αν κοιμάμαι με ποδοσφαιριστές.

Του είπα πως έχω πάει με πέντε, αλλά δεν του είπα με ποιους. Με ρώτησε μετά τι περίμενα από εκείνον και εγώ του απάντησα πως λόγω της φήμης που έχει, περίμενα πως θα κάναμε σεξ. Πήγαμε στο κρεβάτι και προσποιούταν πως κοιμάται. Με ρώτησε για να μου δώσει ένα φιλί για καληνύχτα και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Έσβησε όλα τα φώτα, κάτι που με παραξένεψε. Αλλά ήταν ωραία. Είναι προικισμένος. Κάναμε σεξ σε πέντε διαφορετικές στάσεις. Έχει αντοχές και... κρατάει πολύ. Με ρωτούσε συνεχώς αν μου άρεσε και αν το απολάμβανα. Στο τέλος με πήρε αγκαλιά, με φίλησε και ένιωσα μοναδική», είπε η Εγκλαντίν Φλόρε Αγκιλάρ.

Στη συνέχεια η καλλονή έδειξε την προτίμησή της στον Μπαλοτέλι και όχι στον Άσλεϊ Κόουλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπαλοτέλι είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερος. Δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι καλύτερος από όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω πάει».
Balotelli
aguiii

baloteliexx
Ειδήσεις σήμερα: 

Τζένιφερ Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Τον έλεγα «Μέγα Αλέξανδρο» και μου ζητούσε σέξι φώτο όταν ήταν πεσμένος

Εικόνες εποχών... προ κορωνοϊού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Για βόλτα οι Αθηναίοι στη «σκιά» της Ακρόπολης (φωτογραφίες)

Στους 23 οι νεκροί από την κατάρρευση της δεκαώροφης πολυκατοικίας στο Κάιρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης