Ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυθεί τον Μάικ Τάισον σε σειρά του Σκορτσέζε

Ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυθεί τον Μάικ Τάισον σε σειρά του Σκορτσέζε

Το «κακό παιδί» του μποξ, Μάικ Τάισον, αναμένεται να υποδυθεί ο Τζέιμι Φοξ σε μια τηλεοπτική σειρά  λίγων επεισοδίων με παραγωγό των Μάρτιν Σκορτσέζε

SPORT-PREVIEW-Foxx-Tyson
Στη μικρή οθόνη αναμένεται να μεταφερθεί ο πολυτάραχος βίος του θρυλικού πυγμάχου, Μάικ Τάισον. Το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ τιτλοφορείται «Tyson» και χρέη παραγωγού εκτελεί ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να προβληθεί ως ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Ray» το 2004.

Τη συγγραφή τη σειράς ανέλαβε ο Κόλιν Πρίστον,  μέσα από την οποία θα παρουσιάσει την πορεία του «πιο κακού ανθρώπου του πλανήτη», ο οποίος κατάφερε σε ηλικία μόλις 20 ετών να γράψει ιστορία στα χρονικά του αθλήματος.

«Ψάχνω να πω την ιστορία μου εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Τάισον. «Με την πρόσφατη κυκλοφορία του Legends Only League και τον ενθουσιασμό των θαυμαστών μου μετά την επιστροφή μου στα ρινγκ, αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Μάρτιν, Αντουάν και Τζέιμι και ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα, για να φέρουμε στο κοινό μια σειρά που όχι μόνο αποτυπώνει το επαγγελματικό και προσωπικό μου ταξίδι αλλά επίσης εμπνέει και διασκεδάζει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Tyson (@miketyson)

Κλείσιμο

Ακόμη, στην παραγωγή θα συμμετάσχει η εταιρεία Foxx, καθώς επίσης και ο Τάισον με τη σύζυγό του Κίκι.
jammieee
jamieeeee

Ο Βίος και η πολιτεία του 54χρονου θρύλου του μποξ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικ Τάισον, καθόσον ανελισσόταν προς την κορυφή της επαγγελματικής πυγμαχίας, θεωρούνταν φαινόμενο, κυρίως για την κτηνώδη δύναμη και την ωμή βία με την οποίαν ισοπέδωνε τους αντιπάλους του. Κατ' αυτό τον τρόπο, άλλωστε, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην πιο δύσκολη κατηγορία του μποξ σε ηλικία μόλις 20 ετών. Υπήρξε και παραμένει ακόμη, ο νεότερος πυγμάχος που κατέκτησε ποτέ τον πλέον επίζηλο τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα.


Παρά τις επιτυχίες του, όμως, η ζωή του σημαδεύτηκε από κάθε είδους σκάνδαλα, καταχρήσεις, προβλήματα με το νόμο κ.ο.κ. 

Εν τω μεταξύ, ο Μάικ Τάισον, ο οποίος έχει κρεμάσει τα γάντια του από το 2005 όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά (και ηττήθηκε), έχει αρχίσει εντατικές προπονήσεις. Σκηνές από τις οποίες μοιράζεται με τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Top 10 Mike Tyson Best Knockouts HD


Το τεράστιο ράντσο του ινδικής κάνναβης του αποφέρει 500.000 λίρες τον μήνα

Ως πιστός οπαδός της κάνναβης έχει δηλώσει κατά καιρούς πως πιστεύει ακράδαντα στις θεραπευτικές ιδιότητες της.

Μετά την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια ο θρυλικός μποξέρ έβαλε σκοπό να μονοπωλήσει την αγορά που γεννήθηκε στα ξαφνικά, φυτεύοντας κάνναβη στα 40 στρέμματα που έχει και αποκαλεί χαρακτηριστικά «Ράντσο Τάισον».
MIKE_TYSON

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Τάισον φαίνεται να αποκομίζει κέρδη 500.000 λιρών από την πώληση καλής ποιότητας μαριχουάνα, εκχυλισμάτων και άλλων προϊόντων.

Μάλιστα στα άμεσα σχέδια του βρίσκεται η διάθεση 400 ράντσων προκειμένου να φιλοξενήσει μεγάλα μουσικά φεστιβάλ. Εκτός από τα ράντσα, η περιοχή θα διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο που θα φιλοξενεί τουρίστες, αλλά και εκπαιδευτήριο για επίδοξους παραγωγούς κάνναβης.

Το 2018 μάλιστα είχε παρουσιάσει στις τηλεοπτικές κάμερες την αυτοκρατορία του, την οποία χαρακτήρισε ως wonderland της κάνναβης!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης