Μπόνο, Παπαδόπουλος και Νούνες: Τα ένα γκολ τερματοφύλακα καλύτερο από το άλλο (βίντεο)

Μπόνο, Παπαδόπουλος και Νούνες: Τα ένα γκολ τερματοφύλακα καλύτερο από το άλλο (βίντεο)

Τι κοινό έχουν οι Γιασίν Μπουνού (Μπόνο), Νίκος Παπαδόπουλος και Ρικάρντο Νούνες; Είναι όλοι τους τερματοφύλακες και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πέτυχαν ο καθένας από ένα εντυπωσιακό γκολ

termatofylakes
Αγωνιστική εβδομάδα που θα θυμούνται για όλη τους την ζωή έζησαν οι τρεις γκολκίπερ, με τον πρώτο να κάνει το 1-1 για λογαριασμό της Σεβίλλης στην έδρα της Βαγιαδολίδ κατά την τελευταία φάση του ματς και τον πορτέρο του Αστέρα Τρίπολης να τον αντιγράφει μία ημέρα αργότερα. Σάββατο επίσης, ένας πιο παλιός στο επάγγελμα, ο 38χρονος Νούνες της Βαρζίμ στην Β' Πορτογαλίας, νικούσε τον ομόλογό του με βολέ από την μία περιοχή στην άλλη.

Ακόμη κι αν τα πρώτα δύο τέρματα προήλθαν μετά από φάσεις διαρκείας στις περιοχές της ισπανικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, τα τελειώματα των Μπόνο - Παπαδόπουλου θα τα «ζήλευαν» ακόμη και... φτασμένοι σέντερ φορ, ενώ αν μη τι άλλο -και παρά την... αστεία αντιμετώπιση των αντίπαλων αμυντικών και τερματοφύλακα- το βολέ του Νούνες σε κάνει να σηκωθείς από την θέση σου. Το αυτό σίγουρα ισχύει για τους οπαδούς της ουραγού της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου η οποία με το τέρμα του πρώην κίπερ της Πόρτο (σ.σ δεν έκανε ποτέ όνομα εκεί) έφτασε τους 21 βαθμούς και αναζωπύρωσε για τα καλά τις ελπίδες της για παραμονή.

Το γκολ του Μπόνο για την Σεβίλλη, με το οποίο έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του συλλόγου που βρίσκει δίχτυα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca2im992wm35-st)


Το γκολ του Παπαδόπουλου για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να σκοράρει κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» της νεανικής του καριέρας, ανοίγοντας παράλληλα διαμάχη με τον «απέναντι», Σωκράτη Διούδη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca34d1ubeyi1-st)


Το γκολ του Νούνες για την Βαρζίμ, με το οποίο η πορτογαλική ομάδα έφτασε στην 2η νίκη της σε τέσσερα ματς, ενώ συνολικά σε 25 μετράει μόλις πέντε:

Κλείσιμο

Δείτε βίντεο: Τρεις τερματοφύλακες σκόραραν και λύτρωσαν τις ομάδες τους σε ένα Σαββατοκύριακο!
Τρεις τερματοφύλακες σκόραραν και λύτρωσαν τις ομάδες τους σε ένα Σαββατοκύριακο!



Δείτε εδώ όλα τα γκολ του σαββατοκύριακου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης