Την Παρασκευή (19/3) οι δύο ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, οπότε δεν προλαβαίνουν να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Σ’ ότι αφορά τονΑντρέ Βιεϊρίνια, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα έμεινε στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές λογικά δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και ο Νίκα Νινούα που επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.
Πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (19/3) το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε για τον Covid-19 όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα της διοργανώτριας αρχής.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.