Ο Αργεντινός και ο Βραζιλιάνος είναι οι δύο ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν που έπεσαν θύματα διαρρηκτών, με τα περιστατικά να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τη Ναντ.
Όσον αφορά στην περίπτωση του Μαρκίνιος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ληστεία έγινε στο σπίτι των γονιών του παίκτη, όπου βρισκόταν ο 52χρονος πατέρας του και οι δύο αδερφές του, 13 και 16 ετών.
Οι ληστές φέρονται μάλιστα να χτύπησαν τον άντρα χωρίς ευτυχώς να του προξενήσουν κάποιον τραυματισμό και εν συνεχεία τον κλείδωσαν μαζί με τα κορίτσια σε δωμάτιο, προκειμένου να κλέψουν 2.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα, τσάντες και άλλα αντικείμενα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.