Παναθηναϊκός: Με Διούδη αλλά χωρίς Αλεξανδρόπουλο-Αϊτόρ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με Διούδη αλλά χωρίς Αλεξανδρόπουλο-Αϊτόρ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Στην αποστολή κανονικά ο Διούδης που αναμένεται να ξεκινήσει - Εκτός ο Καμπετσής

panathinaikosapostlo_1
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε στραμμένο το βλέμμα του στο ιατρικό δελτίο μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Τελικά, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός αποστολής, καθώς παρά την καθαρή μαγνητική, οι πόνοι στο γόνατό του δεν υποχώρησαν. Τα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό ήρθαν από τον Σωκράτη Διούδη. Ο Έλληνας πορτιέρε ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα, νιώθει καλύτερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει κανονικά κάτω από τα δοκάρια του Τριφυλλιού. Στον αντίποδα, εκτός έμεινε και ο Αργύρης Καμπετσής που τις προηγούμενες ημέρες ήταν άρρωστος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στην ανακρίτρια ο 30χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή του

Γεωργαντάς: Πώς θα λειτουργεί το sms στο 13032 για το λιανεμπόριο

Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης