Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς με την Μπασκόνια
Ο Ολυμπιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι θα έχει ακόμα μια σοβαρή απώλεια, αφού δεν αναχωρεί με τους συμπαίκτες του, ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο έμπειρος παίκτης ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στην μέση και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια, για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν για τον Ολυμπιακό παραμένουν οι Χασάν Μάρτιν και Κώστας Παπανικολάου.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή