«Βασίλισσα» χωρίς... στέμμα η Ρεάλ: 1-1 με τη Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη - Δείτε τα γκολ

«Βασίλισσα» χωρίς... στέμμα η Ρεάλ: 1-1 με τη Σοσιεδάδ στη Μαδρίτη - Δείτε τα γκολ

Παρά τις πολλές ευκαιρίες, οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα

23863769
Η Ρεάλ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο στο Metropolitano αναζητούσε νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στην κορυφή. Ωστόσο, η Σοσιεδάδ της έβαλε δύσκολα και την ανάγκασε σε γκέλα. Ο Βινίσιους… έσωσε τον βαθμό στο 89΄ (1-1), αλλά η Βασίλισσα έμεινε στο -5 από την Ατλέτικο, αλλά και με ματς περισσότερο…

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της. Ωστόσο, η Σοσιεδάδ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν άφηνε την αντίπαλό της να γίνει απειλητική.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9md3ok66pgp-sf)


Ωστόσο, από το 10' και μέχρι το ημίωρο η Βασίλισσα ανέβασε ρυθμό κι έκανε δύσκολη τη ζωή της φιλοξενούμενης. Στο 19' το σουτ του Μόντριτς βρήκε σε σώματα, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Ρεάλ είχε... τριπλή ευκαιρία. Ο Γκορασαμπέλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του πιεζόμενος από τον Μαριάνο, ενώ στη συνέχεια ο Ασένσιο αστόχησε από εξαιρετική θέση. Στην εξέλιξη της φάσης ο Βαράν πήρε την κεφαλιά, αλλά έσωσε ο Ρεμίρο με τη βοήθεια του δοκαριού.

Η «Βασίλισσα» πίεζε και ο Καζεμίρο στο 26' είχε σουτάρα που πέρασε μόλις άουτ. Ούτε όμως η προσπάθεια του Κρόος είχε αποτέλεσμα στο 35'. Η Σοσιεδάδ ισορρόπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Αντίθετα, η τελευταία ευκαιρία στο ημίχρονο ήταν για τη Ρεάλ, αλλά το ωραίο σουτ του Μόντριτς δε βρήκε στόχο!

Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι, έδειξαν διάθεση και στο 48' είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, αλλά ο Μονρεάλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την ασταθή επέμβαση του Κουρτουά. Η Σοσιεδάδ στο 55' κατάφερε να «παγώσει» τη Βασίλισσα. Ολα πήγαν λάθος ανασταλτικά, τα μπακ της Ρεάλ εκτίμησαν λάθος τη φάση και από την υπέροχη ασίστ του Μονρεάλ, ο Πόρτου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, φτάνοντας τα επτά στη σεζόν! Ο Ζιντάν άλλαξε τα πάντα στην επίθεση, πέρασε Βινίσιους, Ροντρίγκο και Δούρο, η Ρεάλ πίεσε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Οι κεφαλιές των Καζεμίρο και Δούρο δε βρήκαν στόχο, ενώ το σουτ του Ροντρίγκο πέρασε άουτ. Οι Μαδριλένοι πίεσαν ασφυκτικά μετά το 85’ κι ένα λεπτό πριν το 90’ ήρθε η ισοφάριση! Ο Λούκας έκανε την ασίστ και ο Βινίσιους στην 100η του εμφάνιση πέτυχε το 1-1 με τη βοήθεια της τύχης.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς (76' Βαλβέρδε), Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο (61' Βινίσιους), Βάθκεθ, Μαριάνο (61' Δούρο), Ασένσιο (61' Ροντρίγκο)

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Γκοροσαμπέλ (82' Σανιάν), Νορμάντ, Σίλβα (85' Μουνιόθ), Θουμπέλδια, Γκεβάρα, Θουμπινένδι, Πόρτου (72' Μπαρενετσέα), Οϊαρθάμπαλ, Ισάκ (82' Φερνάντεθ)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ εμβολιάστηκαν κρυφά κατά του κορωνοϊού

Γαλλικό δικαστήριο: Σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο Σαρκοζί

Πεντάγωνο: Σκοτώθηκε μέλος της ιρανικής πολιτοφυλακής σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης