Super League 2: Νίκη για Εργοτέλη, ισοπαλία στη Δράμα - Δείτε τα γκολ

Super League 2: Νίκη για Εργοτέλη, ισοπαλία στη Δράμα - Δείτε τα γκολ

Την ξέφρενη του πορεία συνεχίζει ο Εργοτέλης, καθώς επικρατώντας με 1-0 της Παναχαϊκής, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League 2 - Στο 0-0 έμειναν Δόξα και ΑΕ Καραϊσκάκης στη Δράμα

5248452
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 7’ για τους γηπεδούχους.

Όταν ο Μανουσάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τσέλιος πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε σωτήρια!

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Γιούσης επιχείρησε σέντρα σουτ αλλά ο Αραβίδης δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα. Η ομάδα της Πάτρας συνέχισε την πίεση της και στο 35’ ο Γιούσης έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κατσιμήτρου. Ο Εργοτέλης στη συνέχεια ανέβασε στροφές και λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου, μετά από κόρνερ του Ποζατζίδη ο Μανουσάκης με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κολοβούρη!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9efg17yx4sx-sf)


Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69’ Εργοτέλης έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Μπουρσέλης από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο Μανουσάκης έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κολοβούρη.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 71’. Mετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Μπουρσέλης προσπέρασε τρεις αντίπαλους αμυντικούς του και πλάσαρε τον πορτιέρε της Παναχαϊκής για το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Εργοτέλη να σκαρφαλώνει, έστω και προσωρινά στην κορυφή με 19 βαθμούς ενώ η Παναχαϊκή παρέμεινε στους 14 και την 4η θέση.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης (50’ Σερβιλάκης), Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (65’ Mπουτσάκης), Αμπντουλάχι (89' Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46’ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65’ Μπουρσέλης)

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα (69’ Κόκα), Ανάκογλου, Παταπής, Γιούσης, Πάνος (88' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Μουστακόπουλος (88' Μασούρας), Μπάτροβιτς (69’ Τσερούτι)

Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0
Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης συμβιβάστηκαν με τον βαθμό χωρίς γκολ (0-0), με τους Δραμινούς πάντως να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στα τέσσερα παιχνίδια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9efosqv3xm9-sf)
Κλείσιμο


Προέρχονταν αμφότεροι από νίκες. Η Δόξα Δράμας είχε βάλει «στοπ» στον Ιωνικό με 2-1, ο Καραϊσκάκης είχε πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στη σεζόν. Τελικά, στο μεταξύ τους παιχνίδι... αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Σε μία αναμέτρηση που είχε κορυφαία στιγμή το οριζόντιο δοκάρι του Αγγελόπουλου στο 13' για τους γηπεδούχους, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο απόλυτο μηδέν κι έτσι, η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη συνέχισε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη, στο -4 από την εξάδα με δύο παιχνίδια λιγότερα! Αντίθετα, οι Αρτινοί ανέβηκαν στους 7 βαθμούς και προσπέρασαν προσωρινά τον Απόλλωνα Λάρισας.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης (46′ Κουτσιανικούλης), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Σαμπανίδης (59′ Μπαράνκο), Αγιώτης, Χάμοντ, Μενσά (67′ Βάντερσον), Αγγελόπουλος (83′ Φυτόπουλος), Άντερσον.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας, Θεολόγου, Γιαννιώτης, Λόβριτς, Νταλακούρας (80′ Ρεμπανγκούκα), Χατζηδίμπας, Ρούνεϊ (65′ Μαύρου), Γυφτοκώστας (75′ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης