Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών από την ΚΕΔ για την 23η αγωνιστική της Super League 1.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής (21/2) μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στα ματς ΑΕΚ - Αστέρς Τρίπολης και Ατρόμητος - ΑΕΛ ορίστηκαν ξένοι διαιτητές. Συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ θα σφυρίξει ο Βόσνιος Ορφάν Πέλιτο και στο Περιστέρι ο Αζέρος Άλιγιαρ Αγκάγεφ.
Στους υπόλουπους αγώνες: στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στο ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο Βαγγέλης Μανούχος ορίστηκε για να διευθύνει τον αγώνα του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και για το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ ο Στέφανος Κουμπαράκης.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.