Στα χέρια του Νταβίνο Βέρχουλστ, ο Απόλλων Σμύρνης, έχει βρει την ηρεμία που ήθελε για τα γκολπόστ του.
Ενας παίκτης, ο οποίος ήθελε να κρατήσει ο ισχυρός άντρας της ομάδας Τάκης Μονεμβασιώτης και το έδειξε έμπρακτα - όχι τόσο με την πρόταση του νέου διετούς συμβολαίου αλλά όσο με το «όχι» στην Αντβέρπ.
Οι Βέλγοι ήθελαν τον 32χρονο Βέλγο διακαώς και μάλιστα πρόσφεραν 100.000 ευρώ για την απόκτησή του. Άμεση ανάγκη για ρευστό δεν υπάρχει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και η επιθυμία για συνέχεια της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, στο τέλος, νίκησε!
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νταβίνο Βέρχουλστ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας θα είναι παίκτης της ομάδας μας έως το καλοκαίρι του 2023».
Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι ήδη έχουν ανανεώσει Ιωαννίδης και Βιτλής και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν σειρά κι άλλοι.
Είτε διαλέξουμε τη Blue Star Ferries, είτε τη Hellenic Seaways, κάθε διαδρομή γίνεται και μια μοναδική εμπειρία: σύγχρονα πλοία, εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν το ταξίδι από την πρώτη στιγμή.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.